Local comercial en Venta

Glyfada
€ 150.000
131 m²
2 baños
Anuncio actualizado el 28/06/2024
Descripción

referencia: EK-6976861

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

Φωλιασμένη στην καρδιά της Γλυφάδας, στην αριστοκρατική Αθηναϊκή Ριβιέρα, βρίσκεται μια ελκυστική επιχείρηση τώρα διαθέσιμη προς πώληση. Αυτή η περιζήτητη περιοχή είναι ένα ιδανικό σκηνικό για μια ποικιλία επιχειρηματικών εγχειρημάτων.

Αυτός ο χώρος εκτείνεται σε 131 m2 σε 3 επίπεδα και διαθέτει μια ξεχωριστή ιστορία, αφού στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει ένα κατάστημα Adidas και μια μπουτίκ κοσμημάτων. Ο προσαρμόσιμος σχεδιασμός του, ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες επαγγελματικές χρήσεις, από καταστήματα λιανικής έως χώρους γραφείων.

Διαθέτει ιστοσελίδα και 50.000 € σε κοσμήματα, που μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης και να συμπεριληφθούν στην πώληση. Η ετήσια απόδοση της επένδυσης (RoI) υπερβαίνει κατά πολύ το 20%.

Αυτή η επιχείρηση προσφέρεται σε ανταγωνιστική τιμή. Οι εγκαταστάσεις επωφελούνται από οικονομικά επίπεδα ενοικίασης. Η τοποθεσία έχει εύκολη πρόσβαση σε πολύ καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις, εξασφαλίζοντας υψηλή ορατότητα και εύκολη πρόσβαση τόσο για τους πελάτες όσο και για τους περαστικούς. Η επιχείρηση διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο χιλιάδων διακεκριμένων πελατών που συγκεντρώθηκαν εδώ και πολλά χρόνια, η πλειοψηφία των οποίων είναι πιστοί επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες.

Αυτό αποτελεί μια σπάνια και ανεκτίμητη ευκαιρία για επενδυτές ή επιχειρηματίες που αναζητούν μια κορυφαία εμπορική βάση στη δυναμική και εύπορη περιοχή της Γλυφάδας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή για να κανονίσετε μια επίσκεψη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Fine Athenian Estates.
Características
contrato
Venta
tipología
Local comercial
superficie
131 m²
habitaciones
2 baños
total de plantas del edificio
3 plantas
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Costes
precio
€ 150.000
Eficiencia energética
Eficiencia energética
B
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante