Piso de una habitación muy buen estado, primera planta, Varkiza, Vari - Varkiza

Vari - Varkiza
€ 1.200/mes
2 habitaciones
52 m²
1 baño
Planta 1
Ascensor
Balcón
Amueblado
Anuncio actualizado el 29/06/2024
Descripción

referencia: FR790

Ένα πολύ φωτεινό και ευάερο διαμέρισμα. πλήρως επιπλωμένο κι εξοπλισμένο με εξαιρετικό γούστο, προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό κομψότητας και άνεσης.Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την όμορφη παραλία της Βάρκιζας, καθώς και από τοπικά καταστήματα, καφέ και εστιατόρια. Επιπλέον, το διαμέρισμα απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και επίσης μόλις 5 λεπτά οδικώς από τη Βουλιαγμένη, που φημίζεται για τις παραλίες, τα εστιατόρια και τη λίμνη, καθώς και 12-15 λεπτά οδικώς από τη Γλυφάδα, το διάσημο εμπορικό και ζωντανό κοντινό προάστιο.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτιρίου και είναι 52τμ. Διαθέτει άνετο καθιστικό με μοντέρνα επίπλωση που δίνει σε μεγάλη βεράντα. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και υπάρχει 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν πόρτα ασφαλείας, διπλά τζάμια με κουφώματα αλουμινίου, κλιματισμό, 2 τηλεοράσεις LG 65” & 50”καφετιρέα Nespresso κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.
Características
contrato
Alquiler
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
52 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta, con ascensor, con acceso para discapacitados
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Amueblado
Jardín comunitario
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 1.200/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1980
estado
Óptimo / Reformado
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante