Piso de dos habitaciones Μετσόβου 16Α-10, 181 20, Κορυδαλλός, Eleftherias square, Koridallos

KoridallosΜετσόβου 16Α-10, 181 20, Κορυδαλλός
€ 165.000
4 habitaciones
78 m²
1 baño
Planta 3
Ascensor
Anuncio actualizado el 30/06/2024
Descripción

referencia: 25-1766


Πωλείται εξαιρετικό διαμέρισμα 78τμ στον Κορυδαλλό, στην πλατεία Ελευθερίας. Βρίσκεται στον 3ο όροφο κτηρίου κατασκευής του 1985 και προσφέρει μοναδική άνεση και λειτουργικότητα.
Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, ανακαινισμένη κουζίνα και ανακαινισμένο μπάνιο. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, ηλιακό θερμοσίφωνα, τέντες με μία από αυτές ηλεκτρική, και πόρτα ασφαλείας. Η άνεση είναι εξασφαλισμένη με τα τέσσερα κλιματιστικά που βρίσκονται σε όλα τα δωμάτια και τις τρεις εντοιχισμένες ντουλάπες που προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχει επίσης πατάρι για επιπλέον αποθήκευση.
Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου, με δυνατότητα εγκατάστασης φυσικού αερίου. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει πάρκινγκ πιλωτής, παρέχοντας έτσι άνετη και ασφαλή στάθμευση.
Οι πρόσφατες ανακαινίσεις στην κουζίνα, το μπάνιο και τις υδραυλικές σωληνώσεις καθιστούν το διαμέρισμα έτοιμο να φιλοξενήσει τους νέους του ιδιοκτήτες χωρίς την ανάγκη για επιπλέον εργασίες.
Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία και αποκτήστε ένα μοναδικό ακίνητο στον Κορυδαλλό, κοντά σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει η περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επίσκεψης, επικοινωνήστε μαζί μας. 
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
78 m²
habitaciones
4 (2 dormitorios, 2 otros), 1 baño
planta
3° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Puerta blindada
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 165.000
gastos de comunidad
€ 20/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1985
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
Δ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante