Piso de una habitación Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Voulgari - Agios Eleftherios - Ntepo, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - MartiouΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
€ 620/mes
2 habitaciones
64 m²
1 baño
Planta 1
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 01/07/2024
Descripción

referencia: 1051700

Ντεπώ, πολύ κοντά στο Βαφοπούλειο, ενοικιάζεται μία καταπληκτική, εμπρόσθια, μεγάλη γκαρσονιέρα, με χωριστό υπνοδωμάτιο, 64τ.μ. Βρίσκεται στον 1ο όροφο, σε νέα οικοδομή του 2010. Αποτελείται από μεγάλη σαλοκουζίνα, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Διαθέτει ωραίο μεγάλο μπαλκόνι με εξαιρετική θέα. Διαθέτει ντουλάπα στο υ/δ, ντουλάπα-αποθήκη στο χωλ με θέση για το πλυντήριο, πόρτα ασφαλείας και θυροτηλεόραση. Η θέρμανση γίνεται με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου και η ψύξη με κλιματιστικό. Το δάπεδο είναι με πλακάκια και τα κουφώματα είναι ενεργειακά νέου τύπου. Έχει πολύ χαμηλά κοινόχρηστα, περίπου 10€ το μήνα. Πρόκειται για μια πραγματικά αξιόλογη γκαρσονιέρα ιδανική για ζευγάρι, σε ένα από τα καλύτερα σημεία της πόλης. Βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, εμπορικά καταστήματα και σουπερ μάρκετ, ταβέρνες και καφετέριες, και δυο βήματα από το παραλιακό μέτωπο.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
64 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 620/mes
gastos de comunidad
€ 10/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
2010
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante