1/13

Maisonnette primera planta, Centro, Oreokastro

Oreokastro
€ 260.000
5+ habitaciones
193 m²
3 baños
No Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 19/08/2024
Descripción

referencia: W-02W83Z

Μια πολύ όμορφη και φωτεινή μεζονέτα τριών επιπέδων βρίσκεται στο κέντρο του Ωραιοκάστρου και περιμένει να στεγάσει τον νέο της ιδιοκτήτη. Με εμβαδόν 193 τ.μ. (και επιπλέον 25 τ.μ. σοφίτα) διαθέτει πολύ άνετους και ωραία ρυθμισμένους χώρους. Το επίπεδο του ισογείου διαθέτει ένα πολύ άνετο διαμέρισμα, το οποίο δίνει δυνατότητα αυτονόμησης, και περιλαμβάνει χώρο υποδοχής, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, αποθήκη και άμεση πρόσβαση στον κήπο της κατοικίας. Στον πρώτο όροφο διαμορφώνεται ένας υπέροχος χώρος σαλονιού με ανοίγματα και βεράντες σε τρεις πλευρές, επώνυμη κουζίνα καθώς και μπάνιο. Στο επόμενο επίπεδο τρία άνετα και πολύ φωτεινά υπνοδωμάτια με παράθυρα και μπαλκονόπορτες που οδηγούν σε βεράντες με υπέροχη θέα στην γύρω περιοχή, την Θεσσαλονίκη και τον Θερμαϊκό κόλπο. Το σημείο στο οποίο βρίσκεται είναι ευχάριστα ανοιχτό και παράλληλα δίπλα σε σχολικές μονάδες, συγκοινωνία, καταστήματα εστίασης, ανοιχτούς χώρους και κάθε είδους άλλη εξυπηρέτηση. Αποτελεί πρόταση και μοναδική επιλογή για όσους αναζητούν μια απόλυτα ολοκληρωμένη κατοικία.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Ωραιόκαστρο είναι προάστιο της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του Νομού Θεσσαλονίκης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Ωραιόκαστρο αποτελεί ένα δήμο που τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί έντονη πληθυσμιακή και οικιστική ανάπτυξη. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής είναι η Λίμνη του Ωραιοκάστρου που εκτείνεται σε 60 στρέμματα και περικλείεται από πράσινο. Επίσης, στην περιοχή βρίσκεται και το Δημοτικό Γυμναστήριο “Κονταξοπούλειο” Ολυμπιακών προδιαγραφών.
Προσβασιμότητα: Το Ωραιόκαστρο βρίσκεται μόλις 11 χλμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι προσβάσιμο μέσω της οδού Θεσσαλονίκης. Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί την περιοχή συνδέοντας τη με το κέντρο, το Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης αλλά και άλλες περιοχές.
Επενδυτική Δύναμη: Το Ωραιόκαστρο διατηρεί υψηλά το επενδυτικό του ενδιαφέρον λόγω της εξαιρετικής του τοποθεσίας, προσελκύοντας κυρίως οικογένειες που αναζητούν την ηρεμία μακριά από το κέντρο της πόλης.
Características
Tipología
Maisonnette | Inmueble de lujo
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
1
Plantas del edificio
3
Ascensor
No
Superficie
193 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
4
Baños
3
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central
Otras características
  • Buhardilla
  • Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 260.000
Precio del m²
1.347 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2003
  • Calefacción

    Central
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+10 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante