Piso de dos habitaciones Λεωφόρος Αρριανού, 11 531 00 Φλώρινα, Centro, Florina

FlorinaΛεωφόρος Αρριανού, 11 531 00 Φλώρινα
€ 500/mes
3 habitaciones
85 m²
1 baño
Planta 4
Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 10/07/2024
Descripción

referencia: EK-6988619

Ενοικιάζεται από την ιδιοκτήτρια διαμπερές διαμέρισμα στο κέντρο της Φλώρινας, κοντά στην κεντρική πλατεία και τις συγκοινωνίες. Το διαμέρισμα, που βρίσκεται σε καλοσυντηρημένη οικοδομή, έχει μεγάλα μπαλκόνια και επί της προσόψεως και στην πίσω πλευρά του σπιτιού και εκπληκτική θέα και από τις δυο πλευρές στο βουνό. Είναι άμεσα διαθέσιμο.

Το διαμέρισμα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, και αποτελείται από: σαλόνι, χολ, κουζίνα, δυο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, καθώς και ως βοηθητικό χώρο αποθήκη 6 τ.μ. στο πίσω μπαλκόνι. Διαθέτει ατομικό καυστήρα πετρελαίου, που βρίσκεται στο υπόγειο του κτηρίου.

Είναι επιπλωμένο με διπλό σιδερένιο κρεβάτι και ντουλάπα στο ένα υπνοδωμάτιο, δυο μονά κρεβάτια και ντουλάπα στο δεύτερο υπνοδωμάτιο, στο σαλόνι έχει 2 καναπέδες, τριθέσιος & διθέσιος, φωτιστικά, μαρμάρινο τζάκι, σαλονάκι μπαλκονιού, καθώς και διάφορα χρηστικά ή διακοσμητικά αντικείμενα. Από ηλεκτρικές συσκευές διαθέτει πλυντήριο ρούχων, φουρνάκι κουζίνας και ψυγείο.

Είναι κατάλληλο για εργαζόμενους ή φοιτητές που ενδιαφέρονται για αξιοπρεπή στέγαση στο κέντρο της Φλώρινας και άμεση πρόσβαση στον ζωντανό ιστό της πόλης. Επιπρόσθετα, είναι κατάλληλο για εξοχική/χειμερινή κατοικία για όσους επιζητούν δροσερό καλοκαίρι ή άμεση πρόσβαση σε χειμερινά σπορ, και ενδιαφέρονται να έχουν άνεση και την αίσθηση του σπιτιού τους,
Características
contrato
Alquiler
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
85 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
4° planta, con ascensor
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Balcón
Amueblado
Costes
precio
€ 500/mes
gastos de comunidad
€ 15/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética

Consumo de energia

A+

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular