1/25

Casa unifamiliar Νικήτη, Σιθωνία, Nikiti, Sithonia

SithoniaΝικήτη, Σιθωνία
€ 2.500.000
5+ habitaciones
300 m²
3+ baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 15/07/2024
Descripción

referencia: AAL2441A

Μπροστα στην παραλια , σε ενα πανεμορφο κολπο της Σιθωνιας μονοκατοικια 300τμ περιπου μεσα σε καταπρασινη εκταση 3600τμ περιπου . Μοναδικής ομορφιας καταπρασινος κηπος με γκαζόν, ελιες και αλλα δεντρα που καταληγει μπροστα στην μεγαλη αμμωδη παραλια με την πεντακαθαρη θαλασσα .
Η μονοκατοικια που δεσποζει περιπου στο μεσον της εκτασης θυμιζει αρχιτεκτονική χασιέντα ισπανικού τυπου με λεπτομερειες οπως καμαρες , εσωτερικη αυλη κλπ και εκτεινεται σε 2 οροφους. Αποτελειται απο 2 σπιτια που ενωνονται στον πανω οροφο με μεσοτοιχια η οποια μπορει να γκρεμιστει και να ενωθουν σε μια κατοικια για οποιον το επιθυμει.
Σε καθε σπιτι στο ισογειο μπαινοντας συνανταμαι το σαλονι με το τζακι , την κουζινα, το μπανιο, ενα μεγαλο δωματιο και 1 αποθηκουλα. Ανεβαινοντας τις σκαλες στην ζωνη νυκτος υπαρχουν 2 ακομα μεγαλα δωματια, ενα μικροτερο και 1 ανετο μπανιο. Στο επανω μερος υπαρχει και σοφιτα . Απο τις βεραντες εχει θεα στον κηπο και στην θαλασσα στην προσοψη και θεα ανοιχτωσια και χωρο πρασινου στην πισω πλευρα του κτηριου. Στον κηπο υπαρχει μεγαλος χωρος για μπαρμπεκιου και κιοσκι με τραπεζι για στιγμες απολαυσης με την οικογενεια και τους φιλους. Στην πισω πλευρα υπαρχει και μια αποθηκη και μια ντουζιερα . Το σπιτι διαθετει ατομικη θερμανση πετρελαιου και aircondition, εχει πετρα στα δαπεδα, ξυλινα παραθυρα , ξυλινες κουπαστες και καγκελα στα μπαλκονια και αλλαγμενα υδραυλικα σε κουζινες και μπανια. Το σπιτι ειναι κατοικισιμο και χρηζει μερικης ανακαινισης.
Ο καταπρασινος περιβαλλοντας χωρος χαριζει μοναδικες στιγμες γαληνης και ηρεμιας στους ενοικους του σπιτιου και η κατοικια ειναι απο τα σπανια κομματια στην περιοχη που προσφερουν ιδιωτικοτητα και χαλαρωση μεσα σε εναν μικρο επιγειο παραδεισο.

Μεσιτικού κωδ. AAL2441A
Τηλ επικοινωνίας 6984253899, 6906221950

Συνεχής ενημέρωση τιμών και διαθέσιμων ακινήτων
Εμπειρία στον χώρο της μεσιτείας
Αναθέστε μας το ακίνητο σας προς πώληση ή ενοικίαση σε Θεσ/νικη, Χαλκιδική και Κατερίνη.
Ψαχνετε να αγοράσετε σπίτι, γη, ξενοδοχείο, επαγγελματικό χώρο, βίλλα ;
Επισκεφθείτε την σελίδα μας για περισσότερες προτάσεις ακινήτων https://www.homeforall.gr Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα ακίνητα που προκύπτουν στην αγορά, συμπληρώστε την αίτηση σας στην κατηγορία «Ζήτηση « και μόλις αναλάβουμε ενα νέο ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες , θα σας ενημερώνουμε μέσω μέιλ ή τηλεφωνικά σε προτεραιότητα.
Κάντε μας like στην σελίδα μας https://www.facebook.com/home4allthessaloniki
Η Home4all λειτουργεί βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α ώστε να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται.
Κόστος υπόδειξης 10€ για 1-2 ακίνητα και 20€ από 3 ακίνητα και πάνω.
Κόστος υπόδειξης ακινήτων εκτός Θεσσαλονίκης (Χαλκιδική ,Κατερίνη κλπ ) 50€
Τα ποσό θα αφαιρεθεί από την μεσιτική αμοιβή εφόσον ολοκληρωθεί η πράξη.
Στις ενοικιάσεις κατοικιών ή επαγγελματικής στέγης η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται σε ένα μηνιαίο μίσθωμα. Για ακίνητα αξίας έως 50.000ευρω η μεσιτική αμοιβή είναι 1.000€
Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ.
Μέλος της Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε.
Μέλος της Ε.Π.Π.Α. ,μέλος της Ευρωπαϊκής CEPI και της Αμερικανικής N.A.R. .
Κάτοχος διεθνούς αναγνωρισμένης πιστοποίησης πραγματογνωμόνων ακινήτων B.P.O.R.
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
1
Ascensor
No
Superficie
300 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
7
Baños
3+
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
Calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Otras características
  • Buhardilla
  • Carpintería exterior de doble vidrio/madera
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 2.500.000
Precio del m²
8.333 €/m²
Desglose de los costes
Gastos de comunidad
€ 1/mes
Eficiencia energética

Consumo de energia

Η

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante