Piso de dos habitaciones αγιοσ νικόλαοσ, Centro, Volos

VolosΑΓΙΟΣ ΝΙΚΌΛΑΟΣ
€ 93.000
3 habitaciones
76 m²
1 baño
Planta 3
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 04/07/2024
Descripción

referencia: 261002-776

Προς πώληση διατίθεται από την Βee Iolkos Real Estate ένα καταπληκτικό διαμέρισμα προσόψεως, ανατολικού προσανατολισμού, βρισκόμενο στον 3ο όροφο κάτωθεν δωμάτων, κατασκευής το 1973 περίπου ενεργειακής κλάσης Γ.

Είναι ενεργειακά βελτιωμένο,χάρη στις στρατηγικές παρεμβάσεις που συνέβαλλαν στην αναβάθμισή του. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν (2022): η τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου διπλής υάλωσης με αντικουνουπικές σίτες, ατομικού λέβητα φυσικού αερίου, η αντικατάσταση κάποιων σωμάτων καλοριφέρ, η προσθήκη θερμομόνωσης στο ταβάνι. Τα παραπάνω,μαζί με την ανακαίνιση της κουζίνας (2016) και την τοποθέτηση τεντών κατά μήκος όλου του μπαλκονιού το καθιστούν σχεδόν ολικά ανακαινισμένο,παρέχοντας μια ποιοτική διαβίωση συγκριτικά με άλλα αντίστoιχα διαμερίσματα της ηλικίας του.

Το σπίτι έχει εμβαδόν 76,5 τ.μ., διαθέτει άνετο χωλ εισόδου και πόρτα με κλειδαριά ασφαλείας , σαλόνι με κλιματιστικό, κουζίνα ξεχωριστή με δική της βοηθητική είσοδο-έξοδο, 2 κρεβατοκάμαρες -με τις ντουλάπες τους και η μια με κλιματιστικό-που βρίσκονται στην πρόσοψη και μη ανακαινισμένο μπάνιο με μπανιέρα, χώρο για πλυντήριο και παράθυρο ακαλύπτου,ενώ από το μπαλκόνι η ανοιχτωσιά φτάνει από το Πήλιο έως την παραλία (πλαγίως).

Τα κοινόχρηστα κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ η οικοδομή είναι προσεγμένη εσωτερικά και εξωτερικά,ενώ το δάπεδο έχει πλακάκι και παρκέ. Μια αξιοσημείωτη επιλογή με επενδυτικό και στεγαστικό ενδιαφέρον, σε μια όμορφη και κεντρική όσο χρειάζεται συνοικία.

Υποδείξεις κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο μας.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
76 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
3° planta, con ascensor
otras características
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 93.000
Eficiencia energética
año de construcción
1973
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante