Piso de tres habitaciones Συρου Ανατολι, Kontopefko, Agia Paraskevi

Agia ParaskeviΣυρου Ανατολι
€ 445.000
4 habitaciones
113 m²
3 baños
Planta 4
No Ascensor
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 07/08/2024
Descripción

referencia: 82494


Κωδικός ακινήτου: 82494 - Στην Αγία Παρασκευή , πωλείται ένα εντυπωσιακό ρετιρέ διαμέρισμα στον 4ο όροφο. Με συνολική επιφάνεια 113 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα προσφέρει άνετους χώρους και ιδανική διαρρύθμιση για μια οικογένεια ή ένα ζευγάρι που αναζητά έναν ήσυχο και άνετο τρόπο ζωής.

Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο και φωτεινό σαλόνι, μια κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη για να απολαμβάνετε τα γεύματά σας, 2 μπάνια και ένα WC. Κατασκευασμένο το 2008, αυτό το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση και διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ, καθώς και θέρμανση αυτόνομη με φυσικό αέριο για ζεστά καλοκαίρια και ζεστά χειμώνες.

Από το μπαλκόνι του, μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστη θέα προς το γύρω τοπίο, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου και τα ξύλινα πατώματα δημιουργούν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Η πόρτα ασφαλείας, το τζάκι και οι προεγκαταστάσεις για σύστημα συναγερμού προσφέρουν ασφάλεια και ηρεμία στους κατοίκους.

Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει πάρκινγκ και αποθήκη για να οργανώσετε τα πράγματά σας, καθώς και A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες και διπλά τζάμια για μέγιστη άνεση και ενεργειακή απόδοση. Τέλος, ο ηλιακός θερμοσίφωνας και ο boiler εξασφαλίζουν συνεχή παροχή ζεστού νερού, ενώ το νυχτερινό ρεύμα είναι διαθέσιμο για να μειώσετε τα έξοδά σας.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από μέσα μαζικής μεταφοράς, σχολεία, καταστήματα και υπηρεσίες, καθιστώντας τη ζωή στην περιοχή ακόμα πιο εύκολη και άνετη. Ένα μοναδικό και αξιοπρεπές σπίτι για να απολαμβάνετε την ζωή σας στην Αγία Παρασκευή.
| UNION PROPERTIES +30 2108087844 - +30 6940579421, https://www.union-properties.gr/, email: north@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta
Planta
4
Plantas del edificio
4
Ascensor
No
Superficie
113 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
3
Amueblado
No
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de metano
Otras características
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
Costes
precio
€ 445.000
gastos de comunidad
€ 50/mes
Eficiencia energética

Consumo de energia

Γ

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante