Ático Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Martiou, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - MartiouΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
€ 680/mes
1 habitación
53 m²
1 baño
Planta 4
Ascensor
Amueblado
Anuncio actualizado el 04/07/2024
Descripción

referencia: 1054861

Ενοικιάζεται πολυτελής ρετιρέ Διαμέρισμα Γκαρσονιέρα στην περιοχή 25ης Μαρτίου- Δελφών- Β. Όλγας.
●Εμβαδό 53τμ
●4ος τελευταίος όροφος
●1ΔΣΚΜΠ (τραπεζαρία, γραφείο)
Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για άνετη και μοντέρνα διαβίωση, αποτελούμενο από έναν μεγάλο ενιαίο χώρο Κουζίνας με ηλεκτρικές συσκευές, Τραπεζαρία, χώρο Γραφείου και άνετο Σαλόνι με γωνιακό καναπέ-κρεβάτι , πολυθρόνα- κρεβάτι, τραπεζάκι σαλονιού και έπιπλο με τηλεόραση.
Ένα πολύ άνετο Υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, κομοδίνο και 4φυλλη Ντουλάπα. Στο χώρο πριν το μπάνιο υπάρχουν επιπλέον αποθηκευτικοί χώροι και το πλυντήριο. Το μπάνιο επίσης άνετο με ντουζιέρα και παράθυρο εξαερισμού.
Το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο και κλιματισμό, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης όλο το χρόνο. Το ύψος του ορόφου η φαρδιά βεράντα και τα ηχομονωτικά κουφώματα προσφέρουν, ησυχία και ιδιωτικότητα.
Ανατολικός προσανατολισμός και μεγάλα ανοίγματα κάνουν το διαμέρισμα φωτεινό και προσφέρουν όμορφη θέα σε αστικό τοπίο και ανοιχτωσιά που δε κλείνει εξαιτίας της στάσης του μετρό. Οι τέντες και οι σίτες προσφέρουν επιπλέον άνεση και προστασία. Το κτίριο διαθέτει καινούριο ασανσέρ και το διαμέρισμα πόρτα ασφαλείας, επίσης είναι επιπλωμένο, έτοιμο να φιλοξενήσει τον νέο του ένοικο.
Η τοποθεσία του ακινήτου είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται κοντά σε μετρό, συγκοινωνίες, θάλασσα, παραλία, σχολεία, πλατεία, εκκλησία, παιδικό σταθμό, λαϊκή αγορά και super market.

Τιμή ενοικίασης: €680.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επίσκεψης, επικοινωνήστε με την KW North στο τηλέφωνο 2310588411 ή μέσω email στο kwnorth@kwgreece.gr. Επισκεφθείτε επίσης την ιστοσελίδα μας , website: https://www.kwnorth.gr
Características
contrato
Alquiler
tipología
Ático
superficie
53 m²
habitaciones
1 dormitorio, 1 baño
planta
4° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Exterior
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 680/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1970
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante