Piso de tres habitaciones Κεφαλληνίας 34, 152 31, Χαλάνδρι, Kato Halandri, Chalandri

ChalandriΚεφαλληνίας 34, 152 31, Χαλάνδρι
€ 528.000
4 habitaciones
120 m²
2 baños
Planta 2
Ascensor
Anuncio actualizado el 02/07/2024
Descripción

referencia: 82511

Κωδικός ακινήτου: 82511 - Χαλάνδρι Κάτω Χαλάνδρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα ενεργειακά, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, προεγκατάσταση συναγερμού, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, φωτοβολταικά - Τιμή: 528.000 €
Κωδικός ακινήτου: 82511 - Σε μια από τις πιο καταξιωμένες γειτονιές της Αθήνας, το Κάτω Χαλάνδρι, προσφέρεται προς πώληση ένα εκπληκτικό διαμέρισμα στον 2ο όροφο. Με μια συνολική επιφάνεια 120 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2024 και διαθέτει εξαιρετικά υψηλή ενεργειακή κλάση Α+, καθώς και εξοπλισμό θέρμανσης ενδοδαπέδιας αντλίας θερμότητας. Η πρόσοψη του κτιρίου είναι εντυπωσιακή, με θερμοπρόσοψη 10 εκατοστών, και τα ηλεκτρικά ρολά προσφέρουν ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Το fan coil σύστημα εγγυάται την τέλεια ψύξη και θέρμανση του χώρου.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά, με εύκολη πρόσβαση σε αγορές και μέσα μαζικής μεταφοράς. Η απεριόριστη θέα από τα μεγάλα παράθυρα του διαμερίσματος συνθέτει μια υπέροχη ατμόσφαιρα και σας χαρίζει ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης. Τα κουφώματα είναι ενεργειακά και επιτρέπουν στο φυσικό φως να εισέρχεται στον χώρο, ενώ τα ξύλινα πατώματα προσθέτουν μια ζεστή αίσθηση στο σπίτι. Η πόρτα ασφαλείας εξασφαλίζει την απόλυτη ασφάλεια της οικογένειάς σας.

Η κατοικία διαθέτει ανελκυστήρα και προσβασιμότητα για ΑΜΕΑ, ενώ το πάρκινγκ και η αποθήκη εξασφαλίζουν την άνεση και την οργάνωση του χώρου σας. Το τζάκι προσθέτει μια γλυκιά ατμόσφαιρα και σας χαρίζει ζεστασιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Η εγκατάσταση φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου σας προσφέρει μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή, ενώ η προεγκατάσταση συναγερμού εξασφαλίζει την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Επιπλέον, οι σίτες και τα διπλά τζάμια προσφέρουν προστασία από τον θόρυβο και την κακοκαιρία, ενώ ο ηλιακός θερμοσίφωνας και τα φωτοβολταϊκά συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Το διαμέρισμα προσφέρει όλες τις ανέσεις και τις πολυτέλειες για ένα άνετο και ξεκούραστο τρόπο ζωής. Μην χάνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο σπίτι. 
| UNION PROPERTIES +30 2108087844 - +30 6940579421, https://www.union-properties.gr/, email: north@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
120 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
2° planta, con ascensor, con acceso para discapacitados
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Costes
precio
€ 528.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, suelo radiante, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante