1/22

Hotel en Venta

Kentriko Zagori
€ 1.570.000
900 m²
3+ baños

Nota

Anuncio actualizado el 21/07/2024
Descripción

referencia: EK-7044787

Προς πώληση.

Επενδυτική πρόταση:

Εντός του συνδέσμου στο site spitogatos υπάρχει και βίντεο.

Στο κεντρικό Ζαγόρι( η τοποθεσία στην αγγελία είναι ενδεικτική) μέσα στο καταπράσινο τοπίο της περιοχής όπου προσφάτως ανακηρύχτηκε μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, διατίθεται προς πώληση ένας καταπληκτικός ξενώνας 3 αστέρων συνολικού εμβαδού 875τ.μ. με υψηλές παροχές.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 10 πολυτελή δωμάτια τύπου σουίτα με τζάκι στα περισσότερα και αυτόνομη θέρμανση σε όλα τα δωμάτια και σε όλους τους χώρους, θέα στα βουνά της ηπείρου και το φαράγγι του Βίκου και με εξωτερικό αποκλειστικό χώρο στα δωμάτια.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου χωρίζονται σε 2 κύρια κτίρια που επικοινωνούν μεταξυ τους από εξωτερικό χώρο ή μέσω υπόγειας διαδρομής από το κτίριο Β στο κτίριο Α βγαίνοντας στον χώρο εστιατορίου του ξενοδοχείου.

Διαθέτει μεγάλο εσωτερικό και εξωτερικο χώρο εστιατορίου όπου μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του καθώς και τυχόν επισκέπτες της περιοχής όπου μπορούν είτε να τους προσφερθεί γεύμα από την κουζίνα είτε απολαμβάνοντας ένα καφέ, ποτό.

Διαθέτει επαγγελματική κουζίνα με αντίστοιχο εξοπλισμό και τραπεζοκαθισματα έχοντας την δυνατότητα να καλύψει και τις ανάγκες κοινωνικών εκδηλώσεων ή συνεδρίων.

Στον ισόγειο χώρο του κτιρίου Β όπου βρίσκονται τα δωμάτια διαθέτει τεράστια σάλα σαλονιού δεξιά και αριστερά όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τους χειμερινούς μήνες ένα ζεστό ρόφημα, ένα κρασί ή να διαβάσουν ένα βιβλίο.

Η ύπαρξη ασανσέρ 8 ατόμων μαζί με αποσκευές από τον ισόγειο χώρο έως τον 1ο και 2ο όροφο που βρίσκονται τα δωμάτια το καθιστά ιδιαίτερα μοναδικό.

Στο κτίριο Α στον 1ο όροφο βρίσκεται ένας χώρος 170τ.μ. που αυτή την στιγμή χρησιμοποιείται ως επιπλέον χώρο του εστιατορίου του ισογείου χώρου ή ως αίθουσα συνεδριάσεων και εκδηλώσεων.

Υπάρχει σχετική μελέτη όπου ο 1ος όροφος του Α κτιρίου και η σάλα του κτιρίου Β μπορούν να διαμορφωθούν σε 8 επιπλέον δωμάτια ανεβάζοντας την συνολική δυναμικότητα σε 18.

Το ξενοδοχείο διαθέτει αυτονομία ενέργειας μέσω ηλεκτρογεννήτριας 33KV καθιστώντας το αυτόνομο και λειτουργικό σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, επίσης διαθέτει δεξαμενή υγραερίου σε ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο χώρο καλύπτοντας τις ανάγκες του σε ζέστη και παροχή ζεστού νερού όλο το 24ωρο για όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια.

Το ακίνητο προβάλλεται από την Sevastos Property Development.
Características
Contrato
Venta
Tipología
Hotel | Inmueble de lujo
Superficie
900 m²
Habitaciones
3+ baños
Planta
1° planta
Total de plantas del edificio
4 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
Otras características
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 1.570.000
Precio del m²
1.744 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2008
  • Calefacción

    Individual, de gas
Descubre otros ángulos del inmueble
+19 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante