Εξωτερικός χώρος
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Κουζίνα
Ύπαρξη ανθρώπου
Μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Μπάνιο
1/25

Piso de tres habitaciones Δρέπανο, Drepano, Rio

RioΔρέπανο
€ 650/mes
4 habitaciones
130 m²
2 baños
Planta 1
No Ascensor
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 04/09/2024
Descripción

referencia: 94-4319


Κωδικός ακινήτου: 94-4319 - Στην πανέμορφη περιοχή του Ρίου Δρέπανο, σε ένα ήσυχο και φιλόξενο περιβάλλον με κήπο, είναι διαθέσιμο για ενοικίαση ένα επιπλωμένο διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 130 τ.μ.
Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC. Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 1996 και προσφέρει άνετους χώρους με θέρμανση ατομική - πετρέλαιο και 2 κλιματιστικά. Απολαύστε την καταπληκτική θέα σε ανοιχτό ορίζοντα από τα ξύλινα παράθυρα του σπιτιού, ενώ τα μάρμαρα και πλακίδια δαπέδων προσφέρουν πολυτέλεια και ζεστασιά. Επίσης, διαθέτει εντοιχισμένες ντουλάπες, αποθήκη, κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler και μπανιέρα με υδρομασάζ, καθώς δύο ανοιχτές θέσεις στάθμευσης.
Το σπίτι είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ήσυχο και άνετο μέρος, με μεγάλη βεράντα, για να απολαύσουν τις όμορφες μέρες και νύχτες. Βρίσκεται σε απόσταση 1300 μέτρα από την κοντινή παραλία, 15800 μέτρα από την πόλη και 7000 μέτρα από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, προσφέροντας έναν ιδανικό συνδυασμό ηρεμίας και εύκολης πρόσβασης σε κεντρικά σημεία. Η τιμή ενοικίασης είναι 650 € τον μήνα. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την ομορφιά και την άνεση αυτής της κατοικίας, καλύτερα να την επισκεφτείτε για να την απολαύσετε από κοντά.
Γι αυτή την αγγελία επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2610221155. Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Οι πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία παρέχονται μετά την επιβεβαίωση της συνάντησης. Τιμή: 650€ . Κωδικός: 94-4319. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Características
Tipología
Piso
Contrato
Alquiler
Planta
1
Ascensor
No
Superficie
130 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
2
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
2 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/madera
  • Chimenea
  • Exterior
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 650/mes
Precio del m²
5 €/m²
Desglose de los costes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1996
  • Calefacción

    Central, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante