1/3

Piso de tres habitaciones nuevo, primera planta, Centro, Heraclión

Heraclión
€ 280.000
4 habitaciones
94 m²
2 baños
Planta 1
Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 09/07/2024
Descripción

referencia: 18266

Πωλείται μεγάλο οροφοδιαμέρισμα, έκτασης 94 τ.μ., στον 1ο όροφο, στην περιοχή Μεσαμπελιές, στο Ηράκλειο Κρήτης. Η κατασκευή ξεκίνησε το 2024 και θα είναι διαθέσιμο το 2025. Το ακίνητο διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, και 1 W/C. Η ενεργειακή απόδοση του διαμερίσματος είναι Α+, διασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Το διαμέρισμα είναι γωνιακό με απεριόριστη θέα, προσφέροντας άπλετο φυσικό φως και πανοραμική θέα στην περιοχή. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό για άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μπαλκόνι, ενώ το διαμέρισμα συνοδεύεται από μια θέση parking και αποθήκη.

Η εσωτερική διαρρύθμιση περιλαμβάνει ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, εξοπλισμένο με δομημένη καλωδίωση και ηλιακό θερμοσίφωνα. Η ασφάλεια του ακινήτου ενισχύεται από την πόρτα ασφαλείας και τις τέντες. Επίσης, διαθέτει ανελκυστήρα για εύκολη πρόσβαση στους ορόφους.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται κοντά σε σούπερ μάρκετ, σχολεία και άλλες απαραίτητες εγκαταστάσεις, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για οικογένειες και επαγγελματίες που αναζητούν άνεση και ευκολία στην καθημερινή τους ζωή.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8776
☎️ 210 6812500
Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta
Planta
1
Ascensor
Superficie
94 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
2
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 280.000
Precio del m²
2.979 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A+

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante