1/7

Piso de dos habitaciones planta baja, Dikigorika, Voula

Voula
€ 1.650/mes
3 habitaciones
100 m²
2 baños
Planta B
No Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 05/07/2024
Descripción

referencia: W-02WDI3

Όμορφο ισόγειο διαμέρισμα 100 τετραγωνικών μέτρων με δική του ανεξάρτητη είσοδο, που βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα περιζήτητη περιοχή σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία και όλες τις τοπικές ανέσεις.

Καθώς εισέρχεστε στο διαμέρισμα, σας υποδέχεται ένα σαλόνι ενιαίου χώρου με μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Το σαλόνι είναι λουσμένο στο φυσικό φως και διαθέτει ένα άνετο τζάκι, ιδανικό για τη δημιουργία μιας ζεστής και φιλόξενης ατμόσφαιρας.

Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια στο διαμέρισμα, παρέχοντας χώρο για ξεκούραση και χαλάρωση. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ξύλινα δάπεδα, προσθέτοντας μια πινελιά ζεστασιάς και κομψότητας στο χώρο.

Επιπλέον, το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα μπάνιο και ένα WC, προσφέροντας άνεση τόσο στους ενοίκους όσο και στους επισκέπτες. Το μπάνιο είναι μοντέρνο και προσεγμένο, παρέχοντας έναν άνετο και κομψό χώρο για αυτοεξυπηρέτηση.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν σε αυτό το διαμέρισμα είναι ο ιδιωτικός κήπος του, όπου οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά της υπαίθριας διαβίωσης και του φαγητού στο ύπαιθρο. Ο καταπράσινος κήπος προσφέρει ένα γαλήνιο καταφύγιο από τη φασαρία της καθημερινής ζωής.

Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει την πρόσθετη ευκολία ενός υπόγειου γκαράζ, που παρέχει ασφαλή χώρο στάθμευσης για τα οχήματα των ενοίκων. Επιπλέον, ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας εξασφαλίζει την ηρεμία και προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας στο ακίνητο.

Συνολικά, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει ένα τέλειο μείγμα άνεσης, στυλ και ευκολίας σε μια προνομιακή τοποθεσία που συνδυάζει την ηρεμία της ιδιωτικής διαβίωσης με τον ενθουσιασμό του να βρίσκεστε κοντά στην παραλία και τις τοπικές ανέσεις.
Τοποθεσία: Βούλα είναι μια προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά μακριά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφέ, εστιατόρια, μια υπέροχη ακτογραμμή και ένα καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Διαθέτει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια και τράπεζες και βρίσκεται κοντά σε διεθνή σχολεία.

Προσβασιμότητα: Πρόσβαση με λεωφορείο στο κέντρο της πόλης και στη Γλυφάδα, τον πλησιέστερο εμπορικό κόμβο και μόλις 20 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Απέχει δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το πιο σημαντικό νέο έργο ανάπτυξης ακινήτων στο Ελληνικό.
Características
Tipología
Piso | Inmueble de lujo
Contrato
Alquiler
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
100 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
2
Amueblado
No
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 1.650/mes
Precio del m²
17 €/m²
Desglose de los costes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2009
  • Calefacción

    Individual, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+4 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante