Εσωτερικοι χώροι
1/1

Piso de dos habitaciones Βούλα, Dikigorika, Voula

VoulaΒούλα
€ 680.000
3 habitaciones
60 m²
1 baño
Planta 3
Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 08/07/2024
Descripción

referencia: 1045570

Spirit Apartment For Sale in Voula

Ανακαλύψτε ένα εκπληκτικό, νεόκτιστο διαμέρισμα 60τμ, 3ου ορόφου, που βρίσκεται στην επιθυμητή περιοχή της Κάτω Βούλας. Τοποθετημένο στον 3ο όροφο ενός σύγχρονου κτιρίου, αυτό το κομψό διαμέρισμα προσφέρει σύγχρονες ανέσεις και κομψούς χώρους διαβίωσης.

Μπείτε σε έναν φωτεινό και ευάερο ενιαίο χώρο καθιστικού που συνδυάζει άψογα την άνεση και το στυλ. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το καθένα από τα οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα ήσυχο καταφύγιο. Το μοντέρνο μπάνιο διαθέτει εξαρτήματα και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας.

Το καθιστικό είναι ιδανικό τόσο για χαλάρωση όσο και για διασκέδαση, με μεγάλα παράθυρα που πλημμυρίζουν το χώρο με φυσικό φως, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Η σύγχρονη κουζίνα είναι εξοπλισμένη με τις πιο σύγχρονες συσκευές, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη εμπειρία μαγειρέματος.

Το διαμέρισμα αποτελεί μέρος ενός καλοδιατηρημένου, νεόκτιστου συγκροτήματος που δίνει έμφαση τόσο στην αισθητική όσο και στη λειτουργικότητα. Το κτίριο είναι εξοπλισμένο με ανελκυστήρα, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στο διαμέρισμα και στον υπόγειο χώρο στάθμευσης, καθώς και έναν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο που διατίθεται στο υπόγειο, ιδανικό για τη φύλαξη προσωπικών αντικειμένων ή εποχιακών αντικειμένων.Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιζήτητη περιοχή της Κάτω Βούλας και προσφέρει ένα τέλειο μείγμα ηρεμίας και ευκολίας. Απολαύστε την κοντινή απόσταση από τις τοπικές ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων, των εστιατορίων και των καφετεριών. Η περιοχή είναι καλά συνδεδεμένη με τις δημόσιες συγκοινωνίες, καθιστώντας τις μετακινήσεις παιχνιδάκι.

Αυτό το νεόκτιστο διαμέρισμα στην Κάτω Βούλα συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό, ευκολία και προνομιακή τοποθεσία, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για το επόμενο σπίτι σας.
Características
Tipología
Piso | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
3
Ascensor
Superficie
60 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, suelo radiante
Otras características
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 680.000
Precio del m²
11.333 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A+

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante