Loft Κέντρο Θεσσαλονίκης, Centro Histórico, Tesalónica - Centro

Tesalónica - CentroΚέντρο Θεσσαλονίκης
€ 390/mes
2 habitaciones
25 m²
1 baño
Planta B
No Ascensor
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 08/07/2024
Descripción

referencia: 1063879

Ανακαινισμένο Loft δύο επιπέδων 25τμ στην Καμάρα, στο κέντρο της πόλης.
Το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με κλιματιστικό, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, πλυντήριο, κεραμικές εστίες , φούρνο και ψυγείο .
Ένα εξαιρετικό ακίνητο σε πού καλή περιοχή δίπλα στα ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ ,ιδανικό για φοιτητές-τριες και για ανθρώπους που κινούνται στο κέντρο της πόλης.
Loft Προς Ενοικίαση, όροφος: Ισόγειο, στην περιοχή: Κέντρο Θεσσαλονίκης - Καμάρα. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 25 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1970 και ανακαινίστηκε το 2023. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Ρεύμα, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Δ και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Πάρκο, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, Λευκός πύργος, Μουσείο, Πανεπιστήμιο. Το ακίνητο είναι Επιπλωμένο, Προσόψεως, Ισόγειος κατοικία, είναι κατάλληλο για Φοιτητές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ηλεκτρ. Συσκευές, Πόρτα Ασφαλείας, Συναγερμός, Κάμερες Ασφαλείας. Τιμή: €390. KW North, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310588411, email: kwnorth@kwgreece.gr, website: https://www.kwnorth.gr
Características
Tipología
Loft
Contrato
Alquiler
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
25 m²
Habitaciones
2
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
Balcón
No
Calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Costes
precio
€ 390/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética

Consumo de energia

Δ

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante