1/22

Piso de tres habitaciones Παπαλέξη Α., 654 03 Καβάλα, Centro, Kavala

KavalaΠαπαλέξη Α., 654 03 Καβάλα
€ 600.000
€ 650.000(-7,7%)
4 habitaciones
200 m²
3+ baños
Planta 5
Ascensor
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 20/08/2024
Descripción

referencia: EK-7067869

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Ανακαλύψτε την ιδανική κατοικία σε προνομιακή τοποθεσία! Καταλαμβάνει ολόκληρο τον πέμπτο όροφο μιας εξαόροφης πολυκατοικίας, εξασφαλίζοντας έτσι την ιδιωτικότητα και την ησυχία που επιθυμείτε, χάρη στην εξαιρετική τοποθεσία του και τη μαγευτική θέα.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο εισόδους. Η βορεινή οδηγεί απευθείας στο βουνό που προσφέρει προστασία από τον κρύο βοριά. Το ήμερο και προσβάσιμο πευκοδάσος είναι ιδανικό για περιπάτους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η κύρια είσοδος του διαμερίσματος βρίσκεται προς το νότο και είναι δίπλα στο ιδιωτικό πάρκινγκ, διευκολύνοντας την καθημερινή σας ζωή.

Τα μεγάλα μπαλκόνια του διαμερίσματος εκτείνονται προς τον νότο, τη δύση και τον βορρά, προσφέροντας απεριόριστη θέα στην πόλη, τη θάλασσα, τη Θάσο, το Άγιο Όρος και τον Άγιο Σίλα. Το βορεινό μπαλκόνι είναι δροσερό και ήσυχο, ιδανικό για καλοκαιρινά γεύματα της οικογένειας, ενώ το νοτιοανατολικό μπαλκόνι διαθέτει ένα δέντρο που προσφέρει σκιά και αίσθηση κήπου.

Στο εσωτερικό, το διαμέρισμα διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι, με ανοιχτή κουζίνα και WC για τους επισκέπτες. Περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Το δεύτερο μπάνιο συνδέεται με μια αποθήκη προς τον ακάλυπτο χώρο, που φιλοξενεί τον καυστήρα του ατομικού καλοριφέρ.

Οι ανέσεις του διαμερίσματος περιλαμβάνουν ενεργειακό τζάκι στο σαλόνι, ατομικό καλοριφέρ, κλιματιστικά και θερμοπομπούς υπέρυθρης ακτινοβολίας, εξασφαλίζοντας άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Το διαμέρισμα είναι ηλιόλουστο, διαμπερές και πολύ ευχάριστο, με καθαρό αέρα από το δάσος που ανανεώνει τον χώρο. Παρόλο που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, όποιος το κατοικεί έχει την αίσθηση ότι ζει σε μονοκατοικία, απολαμβάνοντας την ηρεμία και την ποιότητα ζωής που προσφέρει η φύση.

Ανακαλύψτε την ιδανική κατοικία που συνδυάζει την πολυτέλεια, την άνεση και την προνομιακή τοποθεσία, κάνοντας το όνειρό σας πραγματικότητα.

Περισσότερες Πληροφορίες για τα Πλεονεκτήματα του Ακινήτου και της Γύρω Περιοχής
Το διαμέρισμα προσφέρει μοναδική θέα στην πόλη και στη θάλασσα, με μπαλκόνια που εξασφαλίζουν θέαση σε διαφορετικές κατευθύνσεις, κάτι που το καθιστά ιδανικό για να απολαύσετε τον ήλιο και το δροσερό αεράκι. Η προνομιακή τοποθεσία του προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε φυσικές ομορφιές, όπως το κοντινό πευκοδάσος, που είναι ιδανικό για περιπάτους και αναψυχή.

Η πολυκατοικία βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή, προστατευμένη από τους θορύβους της πόλης, αλλά ταυτόχρονα κοντά στο κέντρο, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, υπηρεσίες και πολιτιστικά κέντρα. Το ιδιωτικό πάρκινγκ διευκολύνει τις καθημερινές μετακινήσεις, ενώ η παρουσία του καλοριφέρ και των κλιματιστικών εξασφαλίζει άνεση όλο το χρόνο.

dreamhomeingreece com
Características
Tipología
Piso | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
5
Ascensor
Superficie
200 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
3+
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Chimenea
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 600.000
Precio del m²
3.000 €/m²
Desglose de los costes
Gastos de comunidad
€ 50/mes
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1980
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Central, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+19 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular