1/25

Casa unifamiliar νησακι, Kassiopi, Corfu

CorfuΝΗΣΑΚΙ
€ 1.350.000
5+ habitaciones
195 m²
3+ baños
No Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 09/07/2024
Descripción

referencia: C-7335

Πωλείται στην πανέμορφη περιοχή Νησάκι στην βορειοανατολική πλευρά της Κέρκυρας και συγκεκριμένα στη θέση "Απολυσιές " , δύο εφαπτόμενες μεζονέτες με την πισίνα τους συνολικού εμβαδού 194.56μ2 και σε συνολικού εμβαδού αμφιθεατρικό οικόπεδο 8367.40μ2, εκ των οποίων τα 3665,40μ2 βρίσκονται εντός οικισμού και τα 4702,35μ2 εκτός οικισμού. Το οικόπεδο διαθέτει επιπλέον δόμηση. Η κάθε μεζονέτα εκτείνεται σε δύο επίπεδα κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να είναι εκμεταλλεύσιμοι και λειτουργικοί όλοι οι χώροι.
Μπαίνοντας στο πρώτο επίπεδο θα δούμε το καθιστικό με την ενιαία και εξοπλισμένη κουζίνα , στο βάθος τα δύο υπνοδωμάτια, με την μεγάλη βεράντα τους, με την πανέμορφη θέα στη θάλασσα, το λουτρό και την εσωτερική μαρμάρινη σκάλα που οδηγεί στο άλλο επίπεδο. Εκεί θα συναντήσουμε ένα μεγάλο Χωλ, ένα υπνοδωμάτιο που βγαίνοντας στην μεγάλη βεράντα του θα αντικρίσουμε την πανέμορφη θέα θάλασσα και το λουτρό.
Από κάθε σημείο της κάθε μεζονέτας έχεις πρόσβαση στον κήπο και το χώρο της πισίνας .
Ο εξωτερικός χώρος είναι όμορφα διαμορφωμένος με δέντρα και λουλούδια .Στην άκρη του κήπου υπάρχει χώρος καθιστικού που μπορεί κανείς να απολαύσει τη θάλασσα και το απόγευμα το όμορφο ηλιοβασίλεμα. Το οικόπεδο ειναι περιφραγμενο και έχει πετρινους αναβαθμους καθως έχει κλιμακωτα επιπεδα, επίσης έχει δύο προσβάσεις με αποτέλεσμα οι μεζονέτες να μπορούν να έχουν την αυτονομία τους και από τον περιβάλλοντα χώρο.Οι μεζονέτες βρίσκονται μέσα σε ένα οικόπεδο με ελαιώνες και συνδυάζει την ανεμπόδιστη θέα θάλασσας και πρασίνου.
Αποτελεί την ιδανική επιλογή για ιδιωτικότητα χαλάρωση και ηρεμία σε ένα πανέμορφο περιβάλλον.
Οι μεζονέτες έχουν άμεση πρόσβαση στις γειτονικές παραλίες η απόσταση δε από την Κέρκυρα είναι 25 χιλιόμετρα.
Τιμή πώλησης 1.350.000€ BBQ, απόσταση από θάλασσα 700μ., αριθμός θέσεων στάθμευσης, βαμμένο, βεράντα, δάπεδα πλακάκι, Διεύθυνση ΝΗΣΑΚΙ, εμβαδόν οικοπέδου 8367,40, ενεργειακή κλάση Β+, επενδυτικό, θέα θάλασσα, κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση, κουφώματα αλουμινίου, πισίνα, Τ.Κ. 49083, τέντα, τηλεόραση, τύπος γκαράζ ανοιχτό γκαράζ, υλικα εξωτερικου χωρου κήπος, υπόγειο, φωτεινό
Για περισσότερα ακίνητα από την εταιρία μας, επισκεφθείτε μας στο site μας www.corfuestatemanagement.gr ή καλέστε μας στο 26610-21101
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
2
Ascensor
No
Superficie
195 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
6
Baños
3+
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Otras características
  • Piscina
Información del precio
Precio
€ 1.350.000
Precio del m²
6.923 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

B+

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante