1/21

Terreno urbanizable en Venta

AkrotiriΧανίων-Σταυρού, 735 00, Ακρωτήρι
€ 215.000
4.066 m²

Nota

Anuncio actualizado el 10/09/2024
Descripción

referencia: 2-122



Χαρακτηριστικά: Εντός οικισμού, δόμηση - 400τ.μ., γωνιακό, επίπεδο, με μεγάλη πρόσοψη σε άσφαλτο, κοντά σε όλα τα απαραίτητα δίκτυα για μελλοντική εύκολη σύνδεση. Θέα: Εξοχή/Βουνό/Θάλασσα.

Εντός του οικοπέδου υπάρχει μια παλιά ισόγεια κατοικία 165 τ.μ. που χρήζει ολικής ανακαίνισης, η οποία θα εξοικονομήσει πολύ χρόνο και αρκετά χρήματα στον επόμενο ιδιοκτήτη στη διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας.

Το οικόπεδο απέχει μόλις 230 μέτρα από το κέντρο του χωριού, όπου υπάρχουν σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, ταβέρνες, καφετέριες, σχολεία, γήπεδο, βενζινάδικο κ.λπ.
Σε μικρή απόσταση, υπάρχουν πολλές υπέροχες παραλίες, όπως η παραλία του Καλαθά - 1,6km, του Τερσανά - 1,1km, της Μαχαιρίδας - 2km και του Σταυρού - 3,6km.

Η θέση του ακινήτου και οι προοπτικές του το καθιστούν ιδανική επενδυτική ευκαιρία για την ανάπτυξη ενός συγκροτήματος κατοικιών για επαγγελματική χρήση, λόγω της μεγάλης δόμησης που προσφέρει.

Τα Xωραφάκια είναι ένα μικρό χωριό ανάμεσα στον Καλαθά και τον Τερσανά, 12χλμ βορειοανατολικά των Χανίων. Είναι ιδανικό μέρος για οικογενειακές, ήρεμες διακοπές. Το χωριό απέχει 6χλμ από το αεροδρόμιο των Χανίων και 14,9χλμ από το λιμάνι της Σούδας.

Η περιοχή συνδέεται τακτικά με δρομολόγια ΚΤΕΛ με την πόλη.

Características
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Tipología
Terreno urbanizable
Superficie
4.066 m²
Acceso a la vía/servidumbre de paso
Por carretera
Otras características
  • Orientación norte, este
Información del precio
Precio
€ 215.000
Precio del m²
53 €/m²
Descubre otros ángulos del inmueble
+18 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante