1/20

Casa unifamiliar Κυκλάδες, Μύκονος, Άνω Μερά, Ano Mera, Miconos

MiconosΚυκλάδες, Μύκονος, Άνω Μερά
€ 8.600.000
500 m²
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 09/07/2024
Descripción

referencia: EK-7071395

Κρυμμένη στις παρθένες ακτές της Παραλίας Φωκός, η Έπαυλη Pierva είναι φάρος πολυτέλειας και ηρεμίας, προσφέροντας μια ασύγκριτη απόδραση στο μαγευτικό νησί της Μυκόνου. Γνωστή για την απομονωμένη ομορφιά της και τα ανέγγιχτα τοπία, η Παραλία Φωκός προσφέρει το τέλειο σκηνικό για αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Τοποθεσία
Η τοποθεσία των 2 βιλών εξασφαλίζει ότι δεν είστε ποτέ μακριά από τα πιο πολυπόθητα αξιοθέατα του νησιού. Μόλις 12 λεπτά οδήγησης θα σας μεταφέρουν στην Παραλία Φτελιά, έναν προορισμό για λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, και στο φημισμένο εστιατόριο Alemagou Beach, γνωστό για την εξαιρετική του κουζίνα και τη ζωντανή ατμόσφαιρα. Παρόλα αυτά, παρά την εγγύτητά της σε αυτούς τους δημοφιλείς προορισμούς, η Παραλία Φωκός παραμένει ένας παράδεισος ηρεμίας, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε με ειρήνη.

Η ιδιοκτησία εκτείνεται σε τρία επίπεδα, περιλαμβάνοντας δύο κύριες βίλες σχεδιασμένες με άνεση και στυλ. Κάθε βίλα διαθέτει:

Επίπεδο Εισόδου: Μια κουζίνα ανοιχτού χώρου εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές, η οποία συνδυάζεται άψογα με το καθιστικό και την τραπεζαρία. Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτική θέα στη θάλασσα όπου οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι συγχωνεύονται άψογα. Ένα ζεστό τζάκι προσθέτει μια πινελιά ζεστασιάς και κομψότητας στο χώρο.

Ανώτερο Επίπεδο: Δύο κύριες κρεβατοκάμαρες, κάθε μία με δικό της μπάνιο, προσφέρουν ένα ιδιωτικό καταφύγιο με πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Τα καλαίσθητα διακοσμημένα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν την απόλυτη άνεση και πολυτέλεια.

Κατώτερο Επίπεδο: Τρία επιπλέον δίκλινα υπνοδωμάτια με δικά τους μπάνια εξασφαλίζουν άφθονο χώρο για τους επισκέπτες, με κάθε δωμάτιο να προσφέρει έναν ήσυχο καταφύγιο.
Υπαίθρια Όαση
Οι υπαίθριοι χώροι της Έπαυλης Pierva είναι σχεδιασμένοι για να ενισχύσουν την εμπειρία σας στο νησί. Είτε επιλέξετε να χαλαρώσετε στην πισίνα ή στο τζακούζι, οι εκπληκτικές θέες και η χαλαρωτική ατμόσφαιρα θα σας περιβάλλουν. Η ευρύχωρη ταράτσα διαθέτει έναν υπαίθριο χώρο lounge ιδανικό για να απολαύσετε τον ήλιο ή να απολαύσετε το δροσερό αεράκι της βραδιάς.
Για εκείνους που αγαπούν το φαγητό στην ύπαιθρο, η έπαυλη προσφέρει μια όμορφη τραπεζαρία όπου μπορείτε να μοιραστείτε γεύματα με αγαπημένα πρόσωπα ενώ απολαμβάνετε το εκπληκτικό τοπίο. Οι προσεκτικά διαμορφωμένοι κήποι και η εγγύτητα στην ανέγγιχτη παραλία δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση και αναψυχή.

Αξέχαστες Εμπειρίες
Στην Έπαυλη Pierva, κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν. Από ηλιόλουστα απογεύματα στην παραλία μέχρι ζεστές συγκεντρώσεις κάτω από τα αστέρια, αυτή η πολυτελής έπαυλη παρέχει το τέλειο σκηνικό για μια αξέχαστη διαμονή. Απολαύστε την ηρεμία της Παραλίας Φωκός, εξερευνήστε τα ζωντανά κοντινά αξιοθέατα και απολαύστε την κομψότητα και την άνεση της Έπαυλης Pierva.
Ζήστε τη Μύκονο με τον πιο εξαιρετικό τρόπο στην Έπαυλη Pierva, όπου η πολυτέλεια, η απομόνωση και η φυσική ομορφιά συγκλίνουν για να προσφέρουν μια ασύγκριτη απόδραση.
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
2
Superficie
500 m²
Amueblado
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual
Otras características
  • Chimenea
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Piscina
Información del precio
Precio
€ 8.600.000
Precio del m²
17.200 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Γ

Descubre otros ángulos del inmueble
+17 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular