Piso de dos habitaciones muy buen estado, segunda planta, Kato Psalidi, Irakleio

Irakleio
€ 930/mes
3 habitaciones
100 m²
2 baños
Planta 2
Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 11/07/2024
Descripción

referencia: EK-7094035

Σε απόλυτα ήσυχο και καταπράσινο σημείο, μόλις 600 μέτρα από τον σταθμό ΗΣΑΠ του Νέου Ηρακλείου, πλησίον τοπικής αγοράς και Super Market, με άμεση πρόσβαση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και Αττική οδό, ενοικιάζεται πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 100τμ, με δύο υπνοδωμάτια, 2ου ορόφου, σε πολυκατοικία τεσσάρων ορόφων, κατασκευής του 1977.
Μεγάλο πλεονέκτημα του ακινήτου αποτελεί η ριζική ανακαίνισή του, η οποία μόλις ολοκληρώθηκε, με την εικόνα του πλέον να παραπέμπει σε νεόδμητη κατασκευή. Όλα δωμάτια έχουν μπαλκόνι, γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με τον προσανατολισμό, τους εξασφαλίζει άπλετο φυσικό φωτισμό. Ο χώρος υποδοχής είναι πραγματικά μεγάλος, και σε αυτόν μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σαλόνι και τραπεζαρία και ενδεχομένως και γραφείο, ενώ έχει πρόσβαση σε μία μεγάλη βεράντα με ανοιχτό ορίζοντα. Η κουζίνα είναι ξεχωριστή και πολύ λειτουργική, με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Τα δύο υπνοδωμάτια είναι άνετα με μεγάλες ντουλάπες. Τόσο ο χώρος υποδοχής όσο και τα υπνοδωμάτια έχουν δρύινα πατώματα. Πέραν του κυρίως μπάνιου το διαμέρισμα διαθέτει και WC. Η θέρμανση είναι κεντρική με φυσικό αέριο και υπάρχει και στεγασμένη θέση στάθμευσης.
Κατά την ανακαίνιση αντικαταστάθηκαν όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αλλάχτηκαν πλήρως το μπάνιο, το WC και η κουζίνα, τοποθετήθηκαν κουφώματα αλουμινίου τελευταίας τεχνολογίας με θερμοδιακοπή και σήτες, τέντες στη βεράντα, πόρτα ασφαλείας, ηλιακός, καινούργια σώματα καλοριφέρ, αντικαταστάθηκαν τα πλακάκια και τα κάγκελα στα μπαλκόνια, έγινε προεγκατάσταση συναγερμού και κλιματισμού, και τοποθετήθηκαν πρίζες με data σε όλα τα δωμάτια.
Η άριστη κατάσταση του ακινήτου, σε συνδυασμό με την τοποθεσία του και τις εξαιρετικές προσβάσεις σε μέσα μαζικής μεταφοράς και κεντρικές οδούς, καθιστούν το ακίνητο σαν μία από τις καλύτερες προτάσεις στην ευρύτερη περιοχή.
Características
Tipología
Piso
Contrato
Alquiler
Planta
2
Ascensor
Superficie
100 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
2
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
Calefacción
Central, de metano
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Exterior
  • Puerta blindada
Costes
precio
€ 930/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1977
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Central, de metano
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante