1/10

Piso de dos habitaciones a reformar, sexta planta, Platia Karitsi, Centro de Atenas

Centro de Atenas
€ 1.300.000
5+ habitaciones
136 m²
2 baños
Planta 6
Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 15/07/2024
Descripción

referencia: W-02W0F1

Αυτή η μοναδική ρετιρέ μεζονέτα βρίσκεται στον 6ο και 7ο όροφο ενός κλασικού αθηναϊκού κτιρίου, με θέα τη γραφική πλατεία Καρύτση, όπου μπορείτε να νιώσετε τον ζωντανό, αυθεντικό ρυθμό της πόλης της Αθήνας.
Η θέα είναι πραγματικά εκπληκτική και από τα δύο επίπεδα καθώς και από τη ταράτσα, προσφέροντας εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη, τον λόφο του Λυκαβηττού και την υπόλοιπη Αθήνα.
Το ακίνητο με τα 136 τ.μ σε δύο επίπεδα, είναι μερικώς ανακαινισμένο, διατηρώντας παράλληλα την παλιά αθηναϊκή γοητεία του με τις όμορφες ξύλινες σκάλες, πόρτες και δάπεδα μαζί με το κλασσικό τζάκι.

Το Μοναστηράκι, που βρίσκεται ακριβώς στους πρόποδες της Ακρόπολης, ονομάστηκε μετά το μοναστήρι που κάποτε βρισκόταν στην κεντρική πλατεία του. Μια ζωντανή εμπορική και τουριστική περιοχή, το Μοναστηράκι είναι η καρδιά της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται.
Μοναδικό χαρακτηριστικό: Το Μοναστηράκι είναι η Αθήνα με λίγα λόγια, εκεί όπου το αρχαίο, το παλιό, το μοντέρνο και το κιτς συνδυάζονται μαζί για να προσδώσουν αυτόν τον μοναδικό της χαρακτήρα. Εκεί θα δείτε να ξετυλίγονται μπροστά σας τα απομεινάρια της ιστορίας - από την Ακρόπολη που κυριαρχεί στον ορίζοντα μέχρι την Ρωμαϊκή αγορά και τη βιβλιοθήκη του Αδριανού από τους Ρωμαϊκούς χρόνους μέχρι τις βυζαντινές εκκλησίες και τα οθωμανικά τζαμιά, τα όμορφα νεοκλασικά αρχοντικά και τη μεταπολεμικά αρχιτεκτονική. Είναι μια ζωντανή περιοχή για ψώνια, φαγητό, νυχτερινή διασκέδαση, μπαρ, γκαλερί, όπου κάθε μικρός δρόμος οδηγεί σε νέες και συναρπαστικές επιλογές!
Προσβασιμότητα: Το Μοναστηράκι έχει τον παλαιότερο σταθμό του μετρό στην Αθήνα και έχει εξαιρετική συγκοινωνιακή σύνδεση με την υπόλοιπη Αθήνα. Απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το Σύνταγμα και την Πλάκα. Υπάρχουν express τρένα και λεωφορεία για το αεροδρόμιο που διαρκούν περίπου από 50 λεπτά έως 1 ώρα.
Με πέντε υπνοδωμάτια, αυτή η μεζονέτα προσφέρει άφθονο χώρο. Κάθε επίπεδο μπορεί να έχει τη δική του είσοδο, καθιστώντας το ευέλικτο και ιδιωτικό. Η μεγάλη βεράντα όχι μόνο προσφέρει καταπληκτική θέα, αλλά έχει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας μιας μικρής πισίνας.
Μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Πανεπιστημίου, αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό για βραχυχρόνιες μισθώσεις, καθιστώντας το μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Η προνομιακή του τοποθεσία σε συνδυασμό με την ευέλικτη διαρρύθμιση και τα γοητευτικά χαρακτηριστικά του, το καθιστά μια καταπληκτική επιλογή τόσο για προσωπική χρήση όσο και για εισόδημα από ενοικίαση. Ζήστε την καλύτερη εμπειρία της Αθήνας με αυτή τη γοητευτική και ευέλικτη ρετιρέ μεζονέτα.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta
Planta
6
Ascensor
Superficie
136 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
2
Baños
2
Amueblado
No
Balcón
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 1.300.000
Precio del m²
9.559 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1965
  • Estado

    Para reformar
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+7 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante