1/12

Maisonnette muy buen estado, planta baja, Chaniotis, Pallini

Pallini
€ 320.000
4 habitaciones
90 m²
2 baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 22/08/2024
Descripción

referencia: E052

Αυτή η τριώροφη μοντέρνα κατοικία με 200 τ.μ. είναι μια χαρά να βλέπεις και είναι καλά εξοπλισμένη από κάθε άποψη, τόσο από την εντυπωσιακή λευκή πρόσοψη όσο και από τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού μέχρι την ενιαία εσωτερική ιδέα με χωριστά υπνοδωμάτια, μέχρι την αστραφτερή εξωτερική πισίνα υπερχείλισης με τα πολλαπλά περιβάλλοντα διαβίωσης δίπλα στην πισίνα, τόσο σκιασμένα όσο και υπαίθρια.
Οι εσωτερικοί χώροι του κύριου επιπέδου διαθέτουν ενιαία κουζίνα και καθιστικό, επιπλωμένα και εξοπλισμένα με συσκευές τεχνολογίας αιχμής, που συνδυάζονται σχολαστικά με το παραδοσιακό στυλ θέρετρου της βίλας. Όλοι οι εσωτερικοί χώροι του ισογείου προσφέρουν άμεση πρόσβαση στην εξωτερική ηλιόλουστη εκτεταμένη βεράντα δίπλα στην πισίνα υπερχείλισης. Μια σκάλα και το επάνω επίπεδο φιλοξενεί πολυτελή κύρια υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και μεγάλα παράθυρα που πλαισιώνουν υπέροχη θέα. Το κάτω επίπεδο διαθέτει άλλα δύο υπνοδωμάτια με μεγάλο πλήρες μπάνιο και αποθήκη.
Τα κυριότερα σημεία αυτού του απίστευτου σπιτιού είναι η εκπληκτική απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα του ορεινού εδάφους και η θέα στη θάλασσα. Αυτό το εκπληκτικό κτήμα προσφέρει ασυμβίβαστη ιδιωτικότητα και αποκλειστικότητα με ανέσεις που καλύπτουν κάθε άνεση, ευκολία και αυταρέσκεια. Επιπλέον παροχές περιλαμβάνουν το χώρο στάθμευσης που φιλοξενεί τέσσερα αυτοκίνητα και υπαίθριο χώρο μπάρμπεκιου.
Η Villa Sunset Delight χτισμένη το 2020 συνδυάζει το μεγαλείο της Χαλκιδικής με σύγχρονες ανέσεις όπου οι φρέσκες επιρροές από τον μεσογειακό τρόπο ζωής συναντούν τη διαχρονική κομψότητα. Το Sunset Delight είναι μια γνήσια γιορτή για τα μάτια. Πρόκειται για ένα οικολογικό σπίτι με υλικά αναβάθμισης, για να δείτε την κλήση ή το email για το ραντεβού σας.......
Características
Tipología
Maisonnette
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
90 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
2
Baños
2
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
2 en aparcamiento/garaje público
Otras características
  • Buhardilla
  • Chimenea
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 320.000
Precio del m²
3.556 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2004
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Certificación energética

    Exento
Descubre otros ángulos del inmueble
+9 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante