Κουζίνα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Υπνοδωμάτιο
Εξωτερικός χώρος
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Διάδρομος
Μπάνιο
Πισίνα
Μπαλκόνι
Σαλόνι
Μπάνιο
1/25

Casa unifamiliar Σουλαίικα, Achilleio, Corfu

CorfuΣουλαίικα
€ 500.000
5+ habitaciones
365 m²
3+ baños
No Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 19/07/2024
Descripción

referencia: 1964-1023


Διατίθεται προς πώληση αποκλειστικά από τη REALE στην περιοχή Σουλαίικα, επί της Eθνικής οδού Κέρκυρας - Αχιλλείου, ένα μοναδικό συγκρότημα διαμερισμάτων 365.43 τ.μ. σε έναν εξαιρετικά φροντισμένο και διαμορφωμένο περιβάλλων χώρο με δέντρα, γκαζόν, καλλωπιστικά φυτά και πλακόστρωτους διαδρόμους, συνολικής επιφάνειας 2.777,88 τ.μ. 

Το πρώτο κτίριο αποτελείται από δύο ισόγεια διαμερίσματα συνολικού εμβαδού 109,77 τ.μ. τα οποία κατασκευάστηκαν τη δεκαετία του 1990 και έχουν ανακαινιστεί και δίνονται πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα. Αποτελούνται από ευρύχωρη σαλοκουζίνα, ένα άνετο υπνοδωμάτιο με εντοιχιζόμενη ντουλάπα και μπάνιο.
Και τα δύο διαμερίσματα έχουν πρόσβαση σε μεγάλα μπαλκόνια με θέα τον κήπο και διαθέτουν μονάδες air condition καθώς και αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου.

Το δεύτερο κτίριο αποτελείται από δύο οροφοδιαμέρισματα. Το διαμέρισμα πρώτου ορόφου είναι συνολικής επιφάνειας 122,70 τ.μ, κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1980 και έχει ανακαινιστεί το 2023.
Αποτελείται από μία σύχρονη και μοντέρνα κουζίνα ανοιχτού τύπου, σαλοτραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι νερού, τρία υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων διαθέτει μπαλκόνι και εσωτερικό μπάνιο, ευρύχωρο λουτρό και βεράντες.
Το διαμέρισμα διαθέτει αντλία θερμότητας, εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού με multi split και η ενεργειακή του κλάση είναι Β+.

Στο ισόγειο υπάρχει ημιτελές διαμέρισμα 132.96 τ.μ. που σύμφωνα με τα σχέδια περιλαμβάνει κουζίνα, σαλόνι και τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Το διαμέρισμα διαθέτει ενεργειακό τζάκι αέρα.

Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου προστίθενται τα κουφώματα αλουμινίου, τα διπλά τζάμια, ο ηλιακός θερμοσίφωνας, τα boiler, τα δάπεδα από πλακάκι, η δορυφορική κεραία,  οι στεγασμένες θέσεις στάθμευσης που διαθέτει καθώς και η γεώτρηση που εξυπηρετεί το πότισμα όλου του κήπου.

Το συγκρότημα αυτό αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για τουριστική εκμετάλλευση αφού απέχει 7 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας και 3 χλμ από την πιο κοντινή παραλία.

Η μεσιτική αμοιβή για το παρόν ακίνητο ανέρχεται στο 2% +ΦΠΑ.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. | Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. | Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα, το διαβατήριο ή ο Α.Φ.Μ.
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
365 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
8
Baños
3+
Amueblado
No
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 500.000
Precio del m²
1.370 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

B+

Visita virtual
Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante