1/9

Casa unifamiliar 142 m², nueva, Centro, Nauplia

Nauplia
€ 525.400
142 m²
Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 17/08/2024
Descripción

referencia: EK-7165797

Εντός σχεδίου πόλης Ναυπλίου και εντός ιδιόκτητου οικοπέδου εμβαδού 195.98 τ.μ. πρόκειται να ανεγερθούν δύο αυτόνομες κατοικίες εμβαδού 142 και 146 τ.μ. . Οι κατοικίες συνίσταται ως εξής : ισόγειος χώρος καθιστικού – κουζίνας με WC , πρώτος όροφος με δύο υπνοδωμάτια και κοινόχρηστο λουτρό και χώρος σοφίτας ο οποίος περιλαμβάνει το τρίτο υπνοδωμάτιο (master bedroom) με δεύτερο λουτρό (en suite).
Κάθε κατοικία διαθέτει δική της θέση στάθμευση , εξωτερικές αυλές, τζάκι και αυτόνομο ανελκυστήρα ο οποίος εξυπηρετεί όλους τους ορόφους.
Οι κατοικίες είναι διαμπερείς με προσανατολισμό ανοιγμάτων Ανατολή – Δύση. Κάθε κατοικία διαθέτει δύο αυλές με άμεση πρόσβαση από το καθιστικό και μεγάλο μπαλκόνι στο ύψος της σοφίτας με απεριόριστη θέα στον περιβάλλοντα χώρο. Η περιτοίχιση θα ακολουθήσει τα επισυναπτόμενα σχέδια και η θέση στάθμευσης θα έχει πρόσβαση μέσω ηλεκτροκίνητης γκαραζόπορτας.
Η κατασκευή των κατοικιών θα ακολουθεί τα υψηλότερα στάνταρ για την αντισεισμική τους θωράκιση. Η πλήρωση των τοίχων, της οροφής και των δαπέδων θα γίνει με θερμομονωτικά υλικά υψηλών προδιαγραφών και θα διασφαλιστεί η άριστη θερμομονωτική συμπεριφορά του κτηρίου. Τα αλουμινένια κουφώματα θα είναι επίσης θερμομονωτικά και θα συνδυάζονται με διπλά ηχομονωτικά και θερμομονωτικά τζάμια. Θα προσφέρεται η δυνατότητα τηλεχειρισμού μέσω wifi της αντλίας θερμότητας όπως και των φωτιστικών της κατοικίας . Στην κατασκευή θα περιλαμβάνεται επίσης η προεγκατάσταση του συστήματος συναγερμού ασφαλείας και σύστημα πυρανίχνευσης των χώρων της κουζίνας και των υπνοδωματίων όπως προβλέπεται από την σχετική νομοθεσία
Η θέρμανση και η ψύξη των χώρων θα εξασφαλίζεται με την χρήση επώνυμης αντλίας θερμότητας τεχνολογίας αέρα νερού και εσωτερικές μονάδες εναρμονισμένες με την αισθητική του χώρου. Η παροχή ζεστού νερού χρήσης θα εξασφαλίζεται από ηλιακό θερμοσίφωνα τοποθετημένο στην στέγη της κατοικίας . Κάθε κατοικία θα εφοδιαστεί με φωτοβολταικό σύστημα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τον ήλιο.
Συνδυάζοντας τα πολύ υψηλά στάνταρ θερμομόνωσης σε τοίχους οροφές δάπεδα και κουφώματα, την χρήση συστημάτων θέρμανσης ψύξης με υψηλές ενεργειακές αποδόσεις, την χρήση ηλιακού για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης , την βέλτιστη εκμετάλλευση του προσανατολισμού του κτηρίου μέσω του αρχιτεκτονικού του σχεδιασμού, την χρήση φωτοβολταικών στην στέγη, την προνομιούχα θέση του γηπέδου εντός του σχεδίου πόλης του Ναυπλίου και την πλήρη αυτονόμηση των δύο ιδιοκτησιών, στοχεύουμε στην κατασκευή κατοικιών υψηλής ενεργειακής κλάσης (Α+) οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν ένα διαχρονικό και επενδυτικό ακίνητο για κάθε χρήση.
Επί των σχεδίων μπορούν στο παρών στάδιο να πραγματοποιηθούν μικρές αλλαγές στην εσωτερική διαρρύθμιση των χώρων λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των υποψηφίων αγοραστών ή ακόμη να προστεθεί υπόγειος βοηθητικός χώρος.

REAL ESTATE NAFPLIO
BOUKOURIS & PARTNERS
ΑΡΓΟΥΣ 15 ΝΑΥΠΛΙΟ
Τηλέφωνο γραφείου :2752 402377
Mobile/WatsApp: +30 690730015
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Plantas del edificio
2
Ascensor
Superficie
142 m²
Otras características
  • Carpintería exterior de triple vidrio/metal
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 525.400
Precio del m²
3.700 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A+

Descubre otros ángulos del inmueble
+6 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante