Θέα
Θέα
Εξωτερική
Κήπος
Κήπος
Πάρκινγκ
Εξωτερική
Εξωτερική
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Μπάνιο
Μπάνιο
1/25
Θέα
Εξωτερική

Casa unifamiliar 48 m², muy buen estado, Pueblo principal - Chora, Skopelos

Skopelos
€ 180.000
2 habitaciones
48 m²
1 baño
No Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 23/07/2024
Descripción

referencia: 1742810

Σύμβουλος Ακινήτων Σκλάβου Κέρυ.
Πωλείται κατά αποκλειστικότητα ισόγεια, φωτεινή μονοκατοικία 48 τμ στη χώρα της Σκοπέλου στη θέση Πυργάκι. Πρόκειται για κατοικία έτους κατασκευής 1975, ανακαινισμένη το 2024 με καινούρια υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και μόνωση στην σκεπή, πατώματα και κουφώματα με διπλά τζάμια PVC. Διαθέτει ένα υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο, καθιστικό και βεράντα στην είσοδο του ακινήτου. Η κατοικία έχει πρόσβαση από δημοτικό δρόμο. Βρίσκεται μόλις στα 200 μέτρα από την αγορά, τα εστιατόρια, καφετέριες και το λιμάνι της Σκοπέλου. Απέχει από την κοντινότερη παραλία, τον Άγιο Κωνσταντίνο, 1 χλμ και από το αεροδρόμιο της Σκιάθου 37 χλμ. Ο προσανατολισμός του ακινήτου είναι Βορειοανατολικός. Το ακίνητο πωλείται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές, κλιματισμό και σίτες.
Κατά την είσοδό μας στο ακίνητο συναντάμε στα δεξιά μας την βεράντα, και αρκετός χώρος για πάρκινγκ. Στο βάθος βρίσκεται η κύρια είσοδος στο ακίνητο και αριστερά βρίσκεται ο κήπος. Καθώς εισερχόμαστε στο ακίνητο στα δεξιά μας συναντάμε το σαλόνι, στα αριστερά βρίσκεται η τραπεζαρία και πίσω η κουζίνα. Συνεχίζοντας στο βάθος μετά το σαλόνι υπάρχει το χολ και δίπλα το μπάνιο. Στη συνέχεια συναντάμε το υπνοδωμάτιο με μπαλκονόπορτα που έχει πρόσβαση στην βεράντα. Η καλή τοποθεσία του ακινήτου το καθιστά μία πολύ καλή επιλογή οικίας ή και επενδυτικής χρήσης καθώς βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο και τις ανέσεις της χώρας της Σκοπέλου και δεν είναι απαραίτητη η χρήση οχήματος.
Η Σκόπελος είναι ένα μαγευτικό νησί των Βορείων Σποράδων. Στις σμαραγδένιες παραλίες της, το καταπράσινο του βουβού συναντά το γαλάζιο της θάλασσας και αυτό κάνει τις παραλίες της τις ωραιότερες της Μεσογείου. Γι’ αυτήν την ξεχωριστή ομορφιά της, την επέλεξαν και για τα γυρίσματα της ταινίας “Mamma Mia”. Είναι προσβάσιμη από τα λιμάνια Βόλου, Θεσσαλονίκης, Αγίου Κωνσταντίνου και Μαντουδίου.
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
48 m²
Habitaciones
2
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 180.000
Precio del m²
3.750 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante