Κουζίνα
Κουζίνα
Διάδρομος
Μπάνιο
Μπάνιο
Διάδρομος
1/17

Estudio Αφοί Καμακα, Papafi, Toumpa

ToumpaΑφοί Καμακα
€ 320/mes
2 habitaciones
49 m²
1 baño
Planta 1
No Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 23/07/2024
Descripción

referencia: 1-625

Κωδικός ακινήτου: 1-625 - Θεσσαλονίκη Δήμος Παπάφη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα γκαρσονιέρα/studio 1ος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 49 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1980 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα ξύλινα, μωσαϊκό πάτωμα, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, A/C, τέντες, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 6 τ.μ. - Τιμή: 320 €
ΠΑΠΑΦΗ ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 49τμ, 1ου υπερυψωμένου ορόφου, ευάερη, ευήλια, οπίσθια, κατασκευής 1980, μερικώς ανακαινισμένη το 2014, σε κεντρικό σημείο της περιοχής, χωρίς ασανσέρ, με ελάχιστα κοινόχρηστα, σε καλή κατάσταση. Το ακίνητο βρίσκεται πλησίον της οδού Παπάφη, πολύ κοντά στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου, απέχει 500 μόλις μέτρα από τα Πανεπιστήμια και 800 μέτρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται δίπλα στην τοπική αγορά, σούπερ μάρκετ, ΕΛΤΑ, εμπορικά καταστήματα όλων των ειδών, στάσεις αστικών λεωφορείων με δρομολόγια προς όλες τις κατευθύνσεις της πόλης, τράπεζες, νοσοκομειακά παραρτήματα, κέντρα ελέγχου υγείας, καταστήματα εστίασης και περιστοιχίζεται από μικρά πάρκα και δύο πλατείες. Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχουν σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια ). Απέχει επτά λεπτά με τα πόδια από την είσοδο των πανεπιστημίων της πόλης. Κατά την είσοδο στο ακίνητο συναντούμε μπροστά μας το άνετο χωριστό σαλόνι, στα δεξιά μας την καινούργια κουζίνα, αριστερά του οποίου βλέπουμε το ευρύχωρο μπάνιο, κολλητά του οποίου βρίσκεται η τετραγωνισμένη και ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος.  Η γειτονιά είναι πολύ ήσυχη, διαθέτει κλιματιστικό inverter, πόρτα ασφαλείας, τέντες, ξύλινα κουφώματα και ελάχιστα κοινόχρηστα ( 5Ε /μήνα ). Είναι καθαρό ακίνητο, ευρύχωρο, με άνετους χώρους. Μοναδική ευκαιρία, ιδανικό για φοιτητές και ζευγάρια.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Características
Tipología
Estudio
Contrato
Alquiler
Planta
1
Ascensor
No
Superficie
49 m²
Habitaciones
2
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
Calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Otras características
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 320/mes
Precio del m²
7 €/m²
Desglose de los costes
Gastos de comunidad
€ 5/mes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1980
  • Calefacción

    Individual, alimentación eléctrica
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+14 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante