1/20

Casa unifamiliar Παλαιά Εθνική Οδός Ρεθύμνου-Χανίων, Πρινές 74150, Prines, Nikiforos Fokas

Nikiforos FokasΠαλαιά Εθνική Οδός Ρεθύμνου-Χανίων, Πρινές 74150
€ 510.000
4 habitaciones
124 m²
2 baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 24/07/2024
Descripción

referencia: VI0650

Εκπληκτική πετρόκτιστη βίλα στο Πρινέ Ρεθύμνου

Ανακαλύψτε έναν εξαιρετικό συνδυασμό παραδοσιακής κατοικίας και σύγχρονης πολυτέλειας σε αυτή την εκπληκτική πετρόκτιστη βίλα που βρίσκεται στο γραφικό χωριό Πρινές, στο Ρέθυμνο. Αυτή η μαγευτική διώροφη κατοικία προσφέρει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και περιβάλλεται από όμορφα διαμορφωμένους κήπους, δημιουργώντας μια γαλήνια και ιδιωτική όαση.

Ισόγειο: Μπείτε σε ένα ευρύχωρο και φιλόξενο ισόγειο που διαθέτει μεγάλη κουζίνα με τραπεζαρία, ιδανικό για οικογενειακές συγκεντρώσεις. Η κουζίνα ρέει απρόσκοπτα στο σαλόνι, χωρισμένη από μια γοητευτική πέτρινη καμάρα που προσθέτει χαρακτήρα και κομψότητα. Μια άλλη αψίδα χωρίζει το άνετο σαλόνι από τα δύο άνετα υπνοδωμάτια και ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και άνεση.

Πρώτος Όροφος: Ανεβείτε στον πρώτο όροφο για να βρείτε το κύριο υπνοδωμάτιο, ένα πραγματικό καταφύγιο με ιδιωτικό μπάνιο, που παρέχει έναν πολυτελή και ιδιωτικό χώρο για χαλάρωση. Ο πρώτος όροφος διαθέτει επίσης μια μεγάλη βεράντα, που προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα και εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, το ιδανικό μέρος για βραδινή χαλάρωση ή διασκέδαση των επισκεπτών.

Εξωτερικός χώρος: Ο εξωτερικός χώρος της βίλας είναι εξίσου εντυπωσιακός, με μια μεγάλη πισίνα που περιβάλλεται από καταπράσινο τοπίο και όμορφα διαμορφομένους κήπους. Μια μεγάλη σκεπαστή βεράντα με πέργκολα με πλακάκια προσφέρει έναν σκιερό χώρο ιδανικό για υπαίθρια τραπεζαρία ή χαλάρωση. Αυτό το ήρεμο περιβάλλον προσφέρει μια τέλεια απόδραση για ηλιοθεραπεία, κολύμπι ή απλά για να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής.

Αυτή η υπέροχη βίλα συνδυάζει παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία με σύγχρονες ανέσεις, καθιστώντας την ιδανική κατοικία ή επένδυση σε μια από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες της Κρήτης. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό κομμάτι παραδείσου στις Πρινές Ρεθύμνου.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
2
Ascensor
No
Superficie
124 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
2
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Otras características
  • Chimenea
  • Exterior
  • Instalación tv con antena parabólica
  • Piscina
Información del precio
Precio
€ 510.000
Precio del m²
4.113 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Δ

Descubre otros ángulos del inmueble
+17 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante