1/9

Maisonnette muy buen estado, cuarta planta, Centro, Kavala

Kavala
€ 530.000
5 habitaciones
174 m²
3 baños
Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 25/07/2024
Descripción

referencia: W-02WE19

Μια πολυτελής τριώροφη μεζονέτα που εκτείνεται από τον 5ο μέχρι τον 7ο όροφο ενός κτιρίου στην καρδιά της πόλης και προσφέρει μοναδική θέα. Η μεζονέτα διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις μιας αστικής κατοικίας.
Κατασκευασμένη το 2012, αυτή η κατοικία διαθέτει εντυπωσιακή έκταση 178 τ.μ. , προσφέροντας άνετο χώρο για χαλάρωση, ψυχαγωγία και καθημερινή διαβίωση.
Στον 5ο όροφο, βρίσκεται το πρώτο επίπεδο της μεζονέτας και η πρόσβαση γίνεται από το πρώτο ασανσέρ της οικοδομής το οποίο σταματάει στον 4ο όροφο. Ωστόσο, το ακίνητο παρέχει ασφάλεια στους ιδιοκτήτες οι οποίοι είναι και οι μόνοι που διαθέτουν τον κωδικό για πρόσβαση μέσω του ασανσέρ στον 5ο όροφο. Παράλληλα, η πρόσβαση μπορεί να γίνει και μέσω εσωτερικής σκάλας. Στον χώρο του 5ου ορόφου υπάρχει και δεύτερο ιδιωτικό ασανσέρ εσωτερικά της μεζονέτας για να γίνεται ξεκούραστα η μετακίνηση μεταξύ του 5ου-6ου-7ου ορόφου.
Στον ίδιο όροφο υπάρχει μεγάλη σαλονοκουζίνα και πρόσβαση στο μεγάλο μπαλκόνι που διαθέτει το ακίνητο. Ο ανεμοθραύστης που θα βρούμε εκεί, τα pvc και η περγκολα προστατεύουν τόσο από τον άνεμο όσο και από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Στο 6ο όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια εξοπλισμένα με ντουλάπες κα ανοιγόμενες, ανακλινόμενες μπαλκονόπορτες με διπλά θερμομονωτικά τζάμια και το κυρίως μπάνιο.
Ανεβαίνοντας στον 7ο όροφο βλέπουμε το μεγάλο σαλόνι με την μαγευτική θέα, το οποίο είναι εξοπλισμένο και διακοσμημενο με ιδιαίτερη επιμέλεια ενώ υπάρχει κι ένα ακόμη wc.
Η κατοικία προσφέρει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα τόσο στο λιμάνι της πόλης όσο και στο κάστρο ενώ είναι φωτεινή όλες τις εποχές του χρόνου και διαθέτει μόνωση για περισσότερα οφέλη χειμώνα και καλοκαίρι. Η αποκλειστική θέση στάθμευσης διασφαλίζει εξοικονόμηση χρόνου στους ιδιοκτήτες.
Στα πλεονεκτήματα του ακινήτου τα αναπτυγμένα φωτοβολταϊκά συστήματα συνδεδεμένα με τη ΔΕΗ που βρίσκονται στην οροφή της κατοικίας και τα οποία εξασφαλίζουν σημαντικά έσοδα ανά έτος για τα επόμενα 15 χρόνια.
Η θέση της κατοικίας μόλις 100 μ. από την κεντρική πλατεία της πόλης άλλα και από το παραλιακό μέτωπο αυτής, προσφέρει εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα αλλά και στην πολιτιστική ζωή της Καβάλας, τα ιστορικά αξιοθέατα και τα εκλεκτά εστιατόρια.
Αφεθείτε στον απόλυτο παραθαλάσσιο τρόπο ζωής, με τον οποίο κάθε μέρα αποτελεί νέο κεφάλαιο σε μια ιστορία χαλάρωσης, αναζωογόνησης και υψηλής ποιότητας ζωής.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το κέντρο της Καβάλας είναι ένας φάρος πολιτιστικού πλούτου και ιστορικής σημασίας. Βρίσκεται στη βορειοανατολική περιοχή της Ελλάδας και συνδυάζει με τον ιδανικό τρόπο μοντέρνα και παραδοσιακά στοιχεία, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες ένα μοναδικό ταξίδι.

Γεμάτο από αρχαία ιστορία, η πόλη διαθέτει μια γοητευτική ανάμειξη αρχιτεκτονικής, με στοιχεία Βυζαντινών, Οθωμανικών και Νεοκλασικών επιρροών, από το εμβληματικό Κάστρο της Καβάλας, μια αναφορά στο μεσαιωνικό παρελθόν της πόλης, μέχρι την πολύχρωμη ποικιλία κτιρίων που κοσμούν τις πλατείες της, αποτελεί μια διαχρονική πόλη. Ταυτόχρονα, το κέντρο της Καβάλας προσφέρει μια δυναμική πολιτιστική σκηνή με πολλές εκθέσεις τέχνης, θεατρικές παραστάσεις και μουσικά γεγονότα που διεξάγονται κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Οι ποικίλες επιλογές ακινήτων, από άνετα διαμερίσματα έως ευρύχωρα οικογενειακά σπίτια, καλύπτουν όλες προτιμήσεις, καθιστώντας την Καβάλα ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ της ζωής κοντά στη θάλασσα και των αστικών παροχών. Ανακάλυψε τις μοναδικές κατοικίες στο κέντρο της Καβάλας.
Características
Tipología
Maisonnette | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
4
Plantas del edificio
3
Ascensor
Superficie
174 m²
Habitaciones
5
Dormitorios
3
Baños
3
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, suelo radiante, de gasóil
Otras características
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 530.000
Precio del m²
3.046 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2012
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Individual, suelo radiante, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+6 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante