1/16

Piso de tres habitaciones Νιρβάνα, Τρεις Γέφυρες, Kato Patisia, Patision - Acharnon

Patision - AcharnonΝιρβάνα, Τρεις Γέφυρες
€ 250.000
4 habitaciones
90 m²
1 baño
Planta 1
Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 25/07/2024
Descripción

referencia: 553035

ΝΙΡΒΑΝΑ, Τρεις Γέφυρες - Διαμέρισμα 90τμ, πλήρως επιπλωμένο, 3 υ/δ, 1ος, εξαιρετική κατάσταση, κατασκευή 2005, ενεργειακή κλάση Γ, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο), κλιματισμός, parking, φωτεινό, γωνιακό, πρόσοψης, αποθήκη, τζάκι, βεράντες, τέντες, ασανσέρ, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, τύπος δαπέδων πλακάκι & ξύλο, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, επιτρέπονται κατοικίδια, επενδυτικό, πλησίον στάση λεωφορείου/τρόλεϋ (έως 200μ), πλησίον μετρό/ηλεκτρικός (έως 1000μ), πλησίον super market (έως 500μ), πλησίον αγορά (έως 500μ).
Ευρύχωρο, μοντέρνο διαμέρισμα σε κεντρικό σημείο στην περιοχή της Αθήνας. Είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές. Βρίσκεται σε καινούρια πολυκατοικία κατασκευής 2005 και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη και μπάνιο. Διαθέτει ασανσέρ, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου,τζάκι, κλιματιστικά.κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, θέση στάθμευσης, δάπεδα από πλακάκι και αυλή στο πίσω μέρος, Μόλις 9' περπάτημα από από το σταθμό του ΗΣΑΠ 'Κάτω Πατήσια", ανάμεσα σε πάρκα, αγορά και καταστήματα το ακίνητο είναι ιδανικό για όποιον επιθυμεί να ζει σε στρατηγική θέση, χωρίς όμως να χάνει την αίσθηση της αθηναϊκής γειτονιάς. Ο επενδυτικός χαρακτήρας του ακινήτου για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση ενισχύεται από την εύκολη πρόσβαση στους μεγάλους εμπορικούς δρόμους, το κέντρο, την αγορά, νοσοκομεία, πολυκαταστήματα, εστιατόρια, θέατρα και κινηματογράφους. Η περιοχή εξυπηρετείται από μεγάλους οδικούς άξονες, το μετρό και πλήθος λεωφορειακών γραμμών. Σε απόσταση 5' με το αυτοκίνητο βρίσκεται η Εθνική οδός διευκολύνοντας την πρόσβαση προς όλες τις περιοχές της Αττικής και την έξοδο από την πόλη προς τα λιμάνια και αεροδρόμιο.
Τιμή €250.000 (κωδ. 553035) 2106458952 ΨΥΧΙΚΟ Email: marousi@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta
Planta
1
Ascensor
Superficie
90 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
1
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 250.000
Precio del m²
2.778 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Γ

Descubre otros ángulos del inmueble
+13 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante