Άποψη χώρου
Διάδρομος
Λογότυπο
Διάδρομος
Λογότυπο
1/8
Διάδρομος
Λογότυπο

Piso de una habitación Σκοπέλου 27-43, 113 63, Αθήνα, Platia Kipselis, Kipseli

KipseliΣκοπέλου 27-43, 113 63, Αθήνα
€ 36.000
2 habitaciones
50 m²
1 baño
Planta SS
No Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 26/08/2024
Descripción

referencia: 1-631

Κωδικός ακινήτου: 1-631 - Κυψέλη Πλατεία Κυψέλης ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα ημιυπόγειο συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1970 και διαθέτει θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα ξύλινα, μωσαϊκό πάτωμα, σκαλιά εισόδου - Τιμή: 36.000 €
ΚΥΨΕΛΗ ( περιοχή Πλατείας Κυψέλης ) πωλείται σε κεντρικό σημείο της περιοχής διαμέρισμα ημιυπογείου, συνολικής επιφάνειας 50τμ, ευάερο, εμπρόσθιο, φωτεινό, το οποίο χρήζει ολικής ανακαίνισης. Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής, με απόσταση 400 μόλις μέτρων από την οδό Πατησίων, 300 μέτρων από την κεντρική πλατεία Κυψέλης, δεκαπέντε μόλις λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό ΗΣΑΠ Αττική και σε απόσταση αναπνοής από τα Πανεπιστήμια της πόλης. Βρίσκεται δίπλα στην τοπική αγορά, σούπερ μάρκετ, ΕΛΤΑ, εμπορικά καταστήματα όλων των ειδών, στάσεις αστικών λεωφορείων και τρόλεϋ με δρομολόγια προς όλες τις κατευθύνσεις της Αθήνας, τράπεζες, νοσοκομειακά παραρτήματα, κέντρα ελέγχου υγείας, δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα εστίασης και περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχουν σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια ). Κατά την είσοδο στο ακίνητο συναντούμε μπροστά μας το ευρύχωρο χωλ, αριστερά του οποίου βλέπουμε το μεγάλο χωριστό φωτεινό σαλόνι. Στα δεξιά της εισόδου συναντούμε την γωνιακή ανεξάρτητη κουζίνα, το άνετο μπάνιο την τετραγωνισμένη κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος. Η γειτονιά είναι πολυσύχναστη, ο δρόμος μπροστά από το ακίνητο είναι συνοικιακός, χρήζει ολικής ανακαίνισης και έχει ελάχιστα κοινόχρηστα. Έχει κατασκευαστεί το 1970, είναι καθαρό ακίνητο, φωτεινό, με άνετους χώρους και δίνεται η δυνατότητα μετά το πέρας της ανακαίνισης να έχει στην κατοχή του ο νέος ιδιοκτήτης ένα λουξ διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας ιδανικό για εκμετάλλευση με υψηλό ενοίκιο. Μοναδική ευκαιρία. Ιδανικό για εκμετάλλευση, ζευγάρια και φοιτητές.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta
Planta
Semi-sótano
Ascensor
No
Superficie
50 m²
Habitaciones
2
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
No
Otras características
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 36.000
Precio del m²
720 €/m²
Desglose de los costes
Gastos de comunidad
€ 5/mes
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1970
  • Estado

    Para reformar
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+5 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante