Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/18
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Piso de dos habitaciones Χανιά, Centro, La Canea

La CaneaΧανιά
€ 283.000
3 habitaciones
83 m²
1 baño
Planta 1
No Ascensor
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 21/08/2024
Descripción

referencia: 1079662

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με θέα θάλασσα στη Χαλέπα προς πώληση.
Σας παρουσιάζουμε ένα ολοκαίνουργιο διαμέρισμα στη Χαλέπα, μια κομψή γειτονιά που φημίζεται για την όμορφη θέα και την εκλεπτυσμένη ζωή της. Αυτή η μελλοντική κατοικία, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο τετραώροφης οικοδομής, προσφέρει 82,97 τ.μ. εκλεπτυσμένου χώρου με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Η ολοκλήρωση έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο του 2025, καθιστώντας αυτή μια εξαιρετική ευκαιρία να επενδύσετε σε ένα μοντέρνο και λειτουργικό σπίτι.Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια καλού μεγέθους και ένα κομψά σχεδιασμένο μπάνιο. Κατά την είσοδό σας, θα βρείτε έναν ενιαίο χώρο καθιστικού που ενσωματώνει το σαλόνι, την τραπεζαρία και μια μοντέρνα κουζίνα. Η κουζίνα είναι προσεκτικά σχεδιασμένη με ένα νησί πρωινού που χρησιμεύει επίσης ως πάγκος εργασίας, που συμπληρώνεται από ενσωματωμένες συσκευές όπως φούρνο, ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα και πλυντήριο πιάτων, όλα περικλείονται με μια κομψή συρόμενη πόρτα.
Η διάταξη συνεχίζεται με δύο υπνοδωμάτια, το καθένα εξοπλισμένο με ντουλάπες κατά παραγγελία με ξύλινα χερούλια και μείγμα υλικών. Αυτά τα υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα σύγχρονο μπάνιο που περιλαμβάνει εγκαταστάσεις πλυντηρίων, ντουλάπα με λευκά είδη και βολικό χώρο αποθήκευσης. Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι, επεκτείνοντας τον εξωτερικό χώρο.
Τα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν 6,36 τ.μ. αποθήκη στο υπόγειο και καθορισμένη θέση στάθμευσης. Το κτίριο είναι σχεδιασμένο με μοντέρνα, μινιμαλιστική αισθητική, εστιάζοντας σε λειτουργικούς και καλαίσθητους χώρους. Έχει βαθμολογία A+ για ενεργειακή απόδοση, εξασφαλίζοντας ένα βιώσιμο και άνετο περιβάλλον διαβίωσης.
Με άφθονο φυσικό φως, ημιυπαίθριους χώρους και βεράντες, αυτή η ιδιοκτησία υπόσχεται μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης. Η συμπερίληψη πόρτας ασφαλείας, εξαρτημάτων CMS υψηλής ποιότητας, ευρωπαϊκών πλακιδίων και ειδών υγιεινής Ideal Standard, μαζί με κλιματισμό που τροφοδοτείται από αντλία θερμότητας και κάμερα κουδουνιού πόρτας, βελτιώνει τόσο την άνεση όσο και την ασφάλεια.
Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό πολυτέλειας, πρακτικότητας και τοποθεσίας, καθιστώντας το μια επιθυμητή επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοντέρνο σπίτι σε μια από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές των Χανίων.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 04-7777.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Características
Tipología
Piso | Inmueble de lujo
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
1
Ascensor
No
Superficie
83 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Otras características
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 283.000
Precio del m²
3.410 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A+

Descubre otros ángulos del inmueble
+15 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante