1/15

Maisonnette muy buen estado, primera planta, Ano Petroupoli, Petroupoli

Petroupoli
€ 1.550/mes
4 habitaciones
125 m²
3 baños
No Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 31/07/2024
Descripción

referencia: W-02WK10

Σας παρουσιάζουμε μια άριστης κατασκευής, μοντέρνα μεζονέτα-μονοκατοικία με εμβαδόν 125 τ.μ. που βρίσκεται στην Άνω Πετρούπολη, κοντά στο θέατρο Πέτρας, καθώς και σε καταστήματα, σχολεία και μέσα μαζικής μεταφοράς. Κτίστηκε το 1995, αλλά υπέστη ολοκληρωτική μεταμόρφωση με τη ριζική ανακαίνιση που έγινε το 2023, με αποτέλεσμα να μοιάζει σαν να είναι νεόδμητη, προσφέροντας υψηλή ποιότητα ζωής.

Σε μια πολύ όμορφη και ήσυχη γειτονιά της Πετρούπολης, η μονοκατοικία αυτή προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, καθιστώντας την ιδανική για οικογένειες που αναζητούν άνεση και πρακτικότητα. Στο πρώτο επίπεδο βρίσκουμε ένα φωτεινό ενιαίο χώρο που φιλοξενεί το καθιστικό, την τραπεζαρία και την κουζίνα, με μία μικρή αυλή στην πίσω πλευρά, απαραίτητη βοηθός της νοικοκυράς. Στον ίδιο χώρο υπάρχει ένα όμορφο WC, καθώς και ένας βοηθητικός χώρος κάτω από τη σκάλα για πολλαπλές χρήσεις.

Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες, το ένα εκ των οποίων είναι master, καθώς και δύο μπάνια πλήρως εξοπλισμένα με μοντέρνες εγκαταστάσεις. Στην ταράτσα υπάρχει μια πρακτική και ευρύχωρη αποθήκη και άπλετος χώρος για διαμόρφωση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, για στιγμές χαλάρωσης ή κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ η θέα από το σημείο αυτό είναι εξαιρετική.

Όλοι οι χώροι είναι εξοπλισμένοι με κεντρικό σύστημα θέρμανσης φυσικού αερίου, υπάρχει εγκατάσταση συναγερμού, θερμοπρόσοψη, ηλεκτρικά ρολά για επιπλέον άνεση και ασφάλεια, ενώ η θέση parking που διατίθεται προσδίδει προστιθέμενη αξία στο ακίνητο. Τα μαρμάρινα πατώματα και οι απλές μοντέρνες γραμμές προσφέρουν φινέτσα και καλαισθησία στη μεζονέτα, που σίγουρα θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ιδιοκτήτη. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Características
Tipología
Maisonnette | Inmueble de lujo
Contrato
Alquiler
Planta
1
Plantas del edificio
3
Ascensor
No
Superficie
125 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
3
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, de metano
Otras características
  • Exterior
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 1.550/mes
Precio del m²
12 €/m²
Desglose de los costes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1995
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Individual, de metano
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+12 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante