1/21

Casa unifamiliar 490 m², a reformar, Mortero, Nea Erithraia

Nea Erithraia
€ 1.397.000
5+ habitaciones
490 m²
3+ baños
Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 26/07/2024
Descripción

referencia: W-02WEKM

Ανακαλύψτε τη γοητεία αυτής της όμορφης μονοκατοικίας που βρίσκεται στην καταπράσινη περιοχή της Νέας Ερυθραίας.
Μπαίνοντας, θα σας καλωσορίσει ένα ευρύχωρο σαλόνι με άνετο τζάκι, που οδηγεί σε μια πρόσφατα ανακαινισμένη κουζίνα και ένα επιπλέον καθιστικό. Ανεβείτε τις ξύλινες σκάλες για να βρείτε την κύρια κρεβατοκάμαρα, η οποία διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο και ντουλάπα. Ο επάνω όροφος διαθέτει επίσης έναν εντυπωσιακό χώρο μελέτης, με φυσικό φωτισμό από τα παράθυρα της οροφής, μαζί με ένα δεύτερο μπάνιο και δύο επιπλέον υπνοδωμάτια.
Το κατώτερο επίπεδο προσφέρει ένα ιδιωτικό καταφύγιο με ένα υπνοδωμάτιο και ιδιωτικό μπάνιο, ακόμη ένα καθιστικό, μια κουζίνα και μια τραπεζαρία.
Μια πόρτα ασφαλείας συνδέει το γκαράζ τριών αυτοκινήτων με το υπόγειο και το υπόλοιπο σπίτι, το οποίο διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ενώ το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Αυτό το καλαίσθητο σπίτι διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια με όμορφη θέα, έναν καταπράσινο κήπο και άφθονους αποθηκευτικούς χώρους, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για μια άνετη διαβίωση.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Νέα Ερυθραία προσφέρει τη δυνατότητα να ζεις στην εξοχή και παράλληλα να έχεις πρόσβαση σε αγορές αλλά και σε επιλογές διασκέδασης. Η Νέα Ερυθραία διαθέτει μοντέρνα εστιατόρια, βιολογικά μαγαζιά, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες και μπαρ και ειδικά σούπερ μάρκετ με έθνικ προϊόντα, που απευθύνονται σε μια απαιτητική πελατεία. Η πολυσύχναστη νυχτερινή ζωή της Κηφισιάς απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο. Επιπλέον, τα νηπιαγωγεία και τα ξενόγλωσσα σχολεία βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση.
Προσβασιμότητα: Η Νέα Ερυθραία βρίσκεται σε πολύ βολική τοποθεσία, με άμεση πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο, επιτρέποντας εύκολη και γρήγορη μεταφορά στο κέντρο της Αθήνας μέσα σε 20 λεπτά, ενώ βρίσκεσαι στο διεθνές αεροδρόμιο μέσα σε 40 λεπτά. Η κοντινή απόσταση από την Εθνική Οδό προσφέρει τη δυνατότητα για γρήγορες αποδράσεις το Σαββατοκύριακο.
Επενδυτικό δυναμικό: Η Νέα Ερυθραία ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα, και γι’ αυτό οι τιμές των ακινήτων πάντα θα προσφέρουν μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
3
Ascensor
Superficie
490 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
4
Baños
3+
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, de gasóil
Otras características
  • Buhardilla
  • Carpintería exterior de doble vidrio/madera
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 1.397.000
Precio del m²
2.851 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2000
  • Estado

    Para reformar
  • Calefacción

    Individual, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+18 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante