1/25

Casa unifamiliar 230 m², Lathouriza, Vari - Varkiza

Vari - Varkiza
€ 970.000
5+ habitaciones
230 m²
3+ baños
Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 26/07/2024
Descripción

referencia: 6382

Βάρκιζα - Ασύρματος, πωλείται μεζονέτα, 230 τ.μ, εντός οικοπέδου 545τμ, όπου βρίσκονται 2 πανομοιότυπες μεζονέτες (με κοινή κεντρική είσοδο). Στην μεζονέτα αυτή αναλογεί οικόπεδο 280τμ και η πισίνα του συγκροτήματος.
- Yπερυψωμένο ισόγειο, χώρος υποδοχής με τζάκι, τραπεζαρία, 1 wc, χωριστή ευρύχωρη κουζίνα με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές (εκτός ψυγείου), δρύινα decape ντουλάπια. Η κουζίνα επικοινωνεί με βεράντα και με τον κήπο.
- 1ος όροφος, 3 άνετα υ/δ το - 1 master- συν 1 επιπλέον μπάνιο με καμπίνα jacuzzi. Άνετη βεράντα και καλή θέα θάλασσα από τα 2 υπνοδωμάτια.
- Λόγω της επικλινότητας του οικοπέδου το playroom είναι ισόγειο, με άπλετο φυσικό φωτισμό και έξοδο στον κήπο με πισίνα. Είναι ενιαίος χώρος με τζάκι, (δυνατότητα κατασκευής ενός υ/δ), μικρή κουζίνα, 1 μπάνιο. Εκτός την εσωτερική επικοινωνία με την υπόλοιπη κατοικία, έχει και ανεξάρτητη είσοδο. Στο επίπεδο αυτό επίσης οι αποθηκευτικοί χώροι και κλειστό γκαράζ 1 θέσης μεγάλου αυτοκινήτου.
Ανατολικό-Δυτικός, ηλιόλουστος προσανατολισμός, ποιοτική κατασκευή, καλή εργονομία χώρου.
Διαθέτει δρύινα δάπεδα στα υπνοδωμάτια, και πλακάκια από γρανίτη στους υπόλοιπους χώρους, εσωτερικό ασανσέρ για όλα τα επίπεδα, ηλιακό θερμοσίφωνα, σίτες, ηλεκτρικά και συρόμενα παντζούρια, κρυφούς φωτισμούς, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και συναγερμό, μικρή σοφίτα ως αποθηκευτικό χώρο
Εξαιρετική θέση ακινήτου, σε άριστα διαμορφωμένη οικιστική περιοχή, πολύ κοντά στην τοπική αγορά, συγκοινωνίες και σχολεία. Σε απόσταση 1,5 χλμ από την παραλία Varkiza Resort Και το κέντρο της Βάρκιζας, 3,3 χλμ από την Βουλιαγμένη, 17 χλμ από το αεροδρόμιο. Τιμή ζώνης 1800€
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
3
Ascensor
Superficie
230 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
8
Baños
3+
Amueblado
No
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, de gasóil
Otras características
  • Chimenea
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Piscina
Información del precio
Precio
€ 970.000
Precio del m²
4.217 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Γ

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante