1/25

Casa unifamiliar Δίδυμα 213 00 Κρανίδι, Didima, Kranidi

KranidiΔίδυμα 213 00 Κρανίδι
€ 125.000
5 habitaciones
92 m²
2 baños
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 28/08/2024
Descripción

referencia: EK-7208499

***ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ (+ ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ)!!!! ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 125.000€.*** Πλήρως επιπλωμένο σπίτι με το κλειδί στο χέρι ιδανικό για διαμονή, επένδυση ή Airbnb

Βρίσκεται στα Δίδυμα στην Ερμιονίδα Πελοποννήσου και απέχει μόλις 7 λεπτά με το αυτοκίνητο / 45 λεπτά με τα πόδια από την πανέμορφη παραλία Σαλάντη.

Επιστρέφουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο για οικογενειακούς λόγους και ο Andy για μια ευκαιρία εργασίας. Αυτό δυστυχώς σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω το όμορφο, πρόσφατα ανακαινισμένο παραδοσιακό ελληνικό σπίτι και τον τρόπο ζωής μας :-(
Αλλά η απώλεια μας είναι κέρδος κάποιου άλλου γιατί αυτό σημαίνει ότι το σπίτι μας στα Δίδυμα της Ερμιονίδας στην Πελοπόννησο ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!

***Αναζητείται προσφορές της τάξης των 125.000 € για γρήγορη πώληση. Συμπεριλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (αξίας περίπου 3.000 ευρώ) πριν τις 25 Αυγούστου. Πλήρως επιπλωμένο σπίτι με το κλειδί στο χέρι, ιδανικό για διαμονή, επένδυση ή Airbnb.***

Ακολουθεί μια περιήγηση με τα πόδια από το YouTube στο σπίτι μας: http://****.**-yo και υπάρχουν φωτογραφίες προς το τέλος του βίντεο.

και εδώ είναι ο σύνδεσμος για μια ανάρτηση ιστολογίου για τα Δίδυμα, το χωριό μας:
http://****.**-to-visit-didyma-greece/

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση και βοηθήστε μας να πετύχουμε μια γρήγορη έκπτωση!

Όλες οι λεπτομέρειες για το σπίτι είναι παρακάτω:

***Πρόσφατα ανακαινισμένο, ανεξάρτητο παραδοσιακό ελληνικό, πέτρινο μπανγκαλόου 3 υπνοδωματίων με ψηλά ξύλινα δοκάρια στην οροφή. 90m2 σε οικόπεδο 400m2.

***3 υπνοδωμάτια, νέα κουζίνα, νέο μπάνιο, πλήρως ανακαινισμένο και διακοσμημένο εσωτερικά και εξωτερικά.

***Κεντρική θέρμανση καλοριφέρ ξύλινο, ηλιακός θερμοσίφωνας, ξύλινη πέργκολα, περιποιημένος κήπος μπροστά και πίσω και parking εκτός δρόμου.

***Μια ποικιλία δέντρων: ελιά, πορτοκαλιά, μανταρίνι, γκρέιπφρουτ, λεμονιά, ροδιά, φιστίκι, συκιά και χαρουπιά, κυπαρίσσι και φοίνικες, καθώς και πολλά αμπέλια, φρούτο του πάθους, κάκτοι φραγκοσυκιάς και κήπος με βότανα.

***Πωλείται πλήρης με όλα τα κύρια έπιπλα και εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων λευκών ειδών, τηγάνια, σκεύη φούρνου, πιατικά και μαχαιροπίρουνα. Κάνοντας αυτό το γοητευτικό παραδοσιακό ελληνικό σπίτι μια ιδανική επένδυση με το κλειδί στο χέρι για Airbnb, ενοικίαση, εξοχική κατοικία ή κατοικία όλο το χρόνο.

***Βρίσκεται κοντά στο κέντρο των Διδύμων, ένα πολυσύχναστο παραδοσιακό ελληνικό χωριό

***5 λεπτά με το αυτοκίνητο από μια όμορφη παραλία, 10 λεπτά από το ψαροχώρι Κιλάδα, 15 λεπτά από το Κρανίδι το εμπορικό κέντρο της Ερμιονίδας και περίπου 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις όμορφες παραθαλάσσιες πόλεις Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι.

***Στα δρομολόγια λεωφορείων μεταξύ Κρανιδίου, Ναυπλίου και Αθήνας.

Εδώ είναι μερικές περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή http://****.**-guide-to-ermioni-greece/

Η αγορά του όμορφου σπιτιού μας στα Δίδυμα δεν είναι απλώς η αγορά ενός σπιτιού, είναι η αγορά ενός σπιτιού, ενός τρόπου ζωής, που είναι όλα έτοιμα για να απολαύσετε ή να χρησιμοποιήσετε ως επένδυση.

Αναζητούμε προσφορές της τάξης των 125.000 € για γρήγορη πώληση. Και, αναφέραμε ότι περιλαμβάνει ένα ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (αξίας περίπου 3.000 ευρώ) πριν από τις 25 Αυγούστου.

Πλήρως επιπλωμένο σπίτι με το κλειδί στο χέρι, ιδανικό για διαμονή πλήρους απασχόλησης, ως εξοχική κατοικία ή ως ενοικίαση ή επένδυση Airbnb
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Superficie
92 m²
Habitaciones
5
Dormitorios
3
Baños
2
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de leña
Otras características
  • Buhardilla
  • Chimenea
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 125.000
Precio del m²
1.359 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1954
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Central, de leña
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular