1/11

Casa unifamiliar 96 m², nueva, Drepano, Asini

Asini
€ 390.000
3 habitaciones
96 m²
2 baños
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 31/07/2024
Descripción

referencia: 3415

Σε ένα καταπράσινο τοπίο στο Δρέπανο, διατίθεται προς πώληση μοντέρνα ισόγεια υπό κατασκευή μονοκατοικία σύγχρονης αρχιτεκτονικής 96 τ.μ., σε απόσταση 10' από τις παραλίες της περιοχής. Πρόκειται για κατοικία που κατασκευάζεται με τα πιο σύγχρονα υλικά και τεχνολογίες, με την επίβλεψη του καταξιωμένου αρχιτεκτονικού γραφείου d-arc. Είναι νοτιοδυτικού προσανατολισμού, με λειτουργικούς χώρους και μεγάλα ανοίγματα που προσφέρουν άπλετο φυσικό φως και απρόσκοπτη πανοραμική θέα, δημιουργώντας ένα αίσθημα ηρεμίας και γαλήνης.

Θα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων μπορεί να γίνει και master με δικό του μπάνιο, πολύ φωτεινό χώρο κουζίνας-καθιστικού και τραπεζαρίας σε ενιαία διαρρύθμιση και άλλο 1 μπάνιο. Και τα δύο μπάνια είναι με στήλη ντους. Όλοι οι εσωτερικοί χώροι έχουν πρόσβαση στους προαύλιους χώρους από μπαλκονόπορτες.

Οι εξωτερικοί χώροι της κατοικίας είναι εξίσου εντυπωσιακοί, με προσεκτικά διαμορφωμένους χώρους πρασίνου που ακολουθούν την αρχιτεκτονική γραμμή του κτιρίου και καταλήγουν σε μια πισίνα εμβαδού 24 τ.μ. (8 x 3 εξωτερικά) δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον που συνδυάζει την πολυτέλεια με τη φύση.

Οι κατασκευαστικές προδιαγραφές θα δώσουν μια κατοικία ενεργειακής κλάση Α διασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων, η οποία θα διαθέτει: επώνυμα κλιματιστικά υψηλής ενεργειακής απόδοσης σε κάθε χώρο, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, δάπεδο από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, κλειστό πάρκινγκ.

Οι εργασίες ανοικοδόμησης θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2024 με πλάνο ολοκλήρωσης 18 μηνών. Η ποιότητα κατασκευής ακολουθεί τα φωτορεαλιστικά σχέδια, ενώ στον αγοραστή δίνεται η δυνατότητα σε επιλογή υλικών, εφόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες.

Η γειτονιά που θα κατασκευαστούν οι κατοικίες είναι πολύ ήσυχη, προσφέροντας ιδιωτικότητα ενώ βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από παραλίες και από κέντρο πόλης.

Σε απόσταση 3 χλμ. βρίσκεται κανείς στην οργανωμένη παραλία της Πλάκας Δρεάνου, σε 10 χλμ. στην πόλη του Ναυπλίου, ενώ το Διεθνές Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" απέχει 165 χλμ. 

Lafazani Homes
Real Estate Agency
www.lafazanihomes.com

Υπεύθυνη ακινήτου: Nikol Lafazani
Mob.: +30 6936 813 099
info@lafazanihomes.com
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Superficie
96 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
2
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
2 en garaje privado
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Piscina
Información del precio
Precio
€ 390.000
Precio del m²
4.063 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A

Descubre otros ángulos del inmueble
+8 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante