1/24

Piso de dos habitaciones Μαρίας Κάλλας 23, Θεσσαλονίκη 546 46, Ελλάδα, Voulgari - Agios Eleftherios - Ntepo, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - MartiouΜαρίας Κάλλας 23, Θεσσαλονίκη 546 46, Ελλάδα
€ 459.999
3 habitaciones
130 m²
2 baños
Planta 1
Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 18/09/2024
Descripción

referencia: 61779

Θεσσαλονίκη, Νέα Παραλία: Πωλείται ανακαινισμένο διαμπερές Διαμέρισμα 130τ.μ. προσόψεως σε 1ο υπερυψωμένο όροφο με ασανσέρ με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, εσωτερική αποθήκη και 2 μπάνια. Είναι κατασκευασμένο το 1986, βαμμένο και διαθέτει θέα στη θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, κλιματισμό, δάπεδα από μάρμαρο & ξύλο, τζάκι, νυχτερινό ρεύμα, καλωδιακή τηλεόραση.. Τιμή 459.999€ | Κωδικός Ακινήτου: #61779 Διαμπερές διαμέρισμα ανακαινισμένο 130 τ.μ., στον 1ο υπερυψωμένο όροφο με ασανσέρ & ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Επίσης διαθέτει τζάκι και κλιματιστικό. Σε πολύ προνομιακό σημείο. Είναι πάρα πολύ φωτεινό με απρόσκοπτη θέα προς την Νέα Παραλία, σε πάρκα & προς την Ά. Πόλη. Διαθέτει 2 δωμάτια(και τα 2 έχουν θέα θάλασσα πλαγίως), βεστιάριο ή εσωτερική αποθήκη, ξεχωριστό μεγάλο σαλόνι με μεγάλη τζαμαρία 4m & απρόσκοπτη θέα σε ανοιχτωσιά με θέα θάλασσα και πάρκα, ξεχωριστή  κουζίνα & 2 μπάνια. Υπάρχει πατάρι πάνω από το μπάνιο. Το ένα δωμάτιο έχει βεστιάριο και δικό του μπάνιο. Υπάρχουν ντουλάπες στα υπνοδωμάτια και ντουλάπα στο χωλ. Επίσης υπάρχει ντουλάπα και στο πίσω μπαλκόνι. Άνετα γίνεται  και 3ο δωμάτιο με αλλαγή διαμόρφωσης. Έχει 2 εισόδους το σπίτι και άνετα μπορεί  να διαμορφωθεί σε 2 σπίτια για εκμετάλλευση . Είναι σε άριστη κατάσταση και δεν χρειάζεται βάψιμο. Έχει μπαλκόνια μπροστά και πίσω με θέα θάλασσα. Η μπροστινή βέραντα είναι 4 m Χ 2,5 m.και το πίσω μπαλκόνι ,90m X 6 m. Είναι κατασκευασμένο το 1986 & διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια,2  απλές πόρτες & δάπεδα από μάρμαρο & ξύλο. Διαθέτει νυχτερινό ρεύμα. Τα έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Αν ζητηθούν μπορεί να διατεθούν κάποια από αυτά υπό συζήτηση και υπό συζήτηση και η αντίστοιχη τιμή τους. Ανακαινίστηκε το 2003 .Σε περίπτωση ΑΜΕΑ υπάρχει ένα μικρό σκαλάκι πριν το ασανσέρ και επίσης υπάρχει υπόγειο πάρκινγκ και να ανεβαίνει κατευθείαν από το υπόγειο στον όροφο. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη δεν χρήζει τακτοποιήσεων & νομιμοποιήσεων .Υπάρχει υπόγειο πάρκινγκ στην οικοδομή που επικοινωνεί με την οικοδομή και αν θέλει  κάποιος μπορεί να νοικιάσει θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες στον περιοχή προβλέπεται μαρίνα για γιώτ και θα ανεβάσει τις τιμές των ακινήτων. Η οικοδομή διαθέτει οπτική ίνα. Κοντά σε στάση λεωφορείου και σε κοντινή στάση του μετρό. Το στίγμα στο χάρτη δε δείχνει το ακριβές σημείο του ακινήτου. Η υπόδειξη δεν έχει χρέωση. Τηλ.: 6974528680. Κωδικός: 61779.
Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921 Εσωτερικό (406) . κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.
Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta
Planta
1
Ascensor
Superficie
130 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
2
Amueblado
No
Balcón
Calefacción
Central, de metano
Otras características
  • Chimenea
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 459.999
Precio del m²
3.538 €/m²
Desglose de los costes
Gastos de comunidad
€ 25/mes
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1986
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Central, de metano
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+21 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Έφη Τσιακίρη