1/20

Casa unifamiliar 300 m², muy buen estado, Dasos, Chaidari

Chaidari
€ 720.000
5+ habitaciones
300 m²
3+ baños
No Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 01/08/2024
Descripción

referencia: W-02WHB5

Σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία στην καρδιά του Δάσους Χαϊδάριου βρίσκεται αυτή η εξαιρετική μονοκατοικία, με εμβαδόν 300 τ.μ. Διαμορφώνεται σε πέντε επίπεδα από το υπόγειο φωτεινό διαμέρισμα μέχρι το τρίτο επίπεδο, του οποίου η θέα στο Αττικό τοπίο είναι μαγευτική. Με έτος κατασκευής το 2000 και ανακαίνισης το 2008 χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική και κομψότητα, σε συνδυασμό με την απόλυτη λειτουργικότητα και ασφάλεια.
Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από έναν ενιαίο φωτεινό χώρο που λειτουργεί ως σαλόνι και τραπεζαρία ιδιαίτερης αισθητικής, μία άνετη κουζίνα, ένα W.C. για τους επισκέπτες και έναν όμορφο διαμορφωμένο χώρο γραφείου. Είναι διαμπερές και πολύ φωτεινό, ενώ τα ξύλινα δάπεδα, που καλύπτουν όλους τους χώρους του σπιτιού, προσφέρουν ζεστασιά και άνεση. Οι δύο μεγάλες βεράντες στον όροφο υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης και ζεστής φιλοξενίας.
Ανεβαίνοντας στο δεύτερο επίπεδο βρίσκουμε τις τρεις κρεβατοκάμαρες, οι οποίες έχουν η κάθε μία δική της βεράντα με ανοιχτή θέα στον Αττικό ουρανό και τον αστικό ορίζοντα. Η μία από τις κρεβατοκάμαρες είναι και η master του σπιτιού, είναι αρκετά ευρύχωρη και διαθέτει δικό της μπάνιο και δικό της βεστιάριο. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται ένα μοντέρνο μπάνιο.
Ανεβαίνοντας στο τρίτο και τελευταίο επίπεδο του ακινήτου βρίσκουμε ένα ιδιαίτερο διαμέρισμα με μεγάλα παράθυρα κατά μήκος όλου του χώρου με πανοραμική θέα. Διαθέτει δικό του μπάνιο και βεράντα. Στο χώρο αυτό δεσπόζει και ένα μεγάλο τζάκι που δίνει μία αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής.
Το ισόγειο είναι άριστα διαμορφωμένος χώρος με όλες τις απαραίτητες ανέσεις για όλη την οικογένεια. Εχει δύο αποθήκες, barbeque, καθιστικό εξωτερικού χώρου και θέσεις στάθμευσης. Ο κήπος που περιβάλλει το σπίτι έχει διαμορφωθεί κάνοντας χρήση φυσικών υλικών, όπως ξύλου και πέτρας, καθιστώντας το ένα πράσινο καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης για όλη την οικογένεια.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
3
Ascensor
No
Superficie
300 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
5
Baños
3+
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de metano
Otras características
  • Buhardilla
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 720.000
Precio del m²
2.400 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2000
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Central, de metano
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Visita virtual
Descubre otros ángulos del inmueble
+17 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante