1/25

Piso de dos habitaciones muy buen estado, planta baja, Dikigorika, Voula

Voula
€ 1.700/mes
3 habitaciones
84 m²
2 baños
Planta B
No Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 09/08/2024
Descripción

referencia: W-02VO3P

Η ENGEL & VÖLKERS παρουσιάζει αποκλειστικά αυτό το πλήρως ανακαινισμένο ισόγειο διαμέρισμα σε μια από τις πιο αριστοκρατικές γειτονιές της Βούλας, μόλις 100 μέτρα από την παραλία. Το διαμέρισμα προσφέρει πολυτελή και άνετη διαβίωση με σύγχρονο σχεδιασμό.

Με την είσοδό σας, σας καλωσορίζει ο καλοδιατηρημένος κήπος, με το κόστος του κηπουρού να καλύπτεται από τον ιδιοκτήτη για τη δική σας ευκολία. Έξω, υπάρχει ντους για να ξεπλύνετε τον αθλητικό σας εξοπλισμό ή να φρεσκαριστείτε μετά την παραλία, διατηρώντας τους εσωτερικούς χώρους καθαρούς.

Το διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρο ενιαίο καθιστικό και κουζίνα, με δύο βεράντες που προσφέρουν χώρο χαλάρωσης και άπλετο φυσικό φως. Τα δύο υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός πολυτελούς master υπνοδωματίου. Η κουζίνα είναι κομψή και λειτουργική, ιδανική για γεύματα και φιλοξενία καλεσμένων.

Στο διαμέρισμα υπάρχει επίσης αποθήκη-πλυσταριό δίπλα στην κουζίνα, για πρακτική οργάνωση και αποθήκευση των απαραίτητων ειδών, διατηρώντας το χώρο καθαρό και τακτοποιημένο.

Το διαμέρισμα διαθέτει στοιχεία έξυπνου σπιτιού που ενισχύουν την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα. Ένα σύστημα συναγερμού με τηλεχειριζόμενα παντζούρια προσφέρει ηρεμία και προστασία, ενώ η τεχνολογία οπτικών ινών εξασφαλίζει γρήγορο internet. Ενσωματωμένες πρίζες USB προσφέρουν βολικές επιλογές φόρτισης και ο κλιματισμός σε όλα τα δωμάτια διατηρεί δροσερό το περιβάλλον.

Οι σύγχρονοι ηλεκτρικοί συλλέκτες για θέρμανση, σχεδιασμένοι για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μαζί με τον ηλιακό θερμοσίφωνα προωθούν την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται για να δημιουργήσουν έναν τεχνολογικά προηγμένο χώρο διαβίωσης που δίνει προτεραιότητα στην άνεση και την ενεργειακή απόδοση στη Βούλα.
Características
Tipología
Piso | Inmueble de lujo
Contrato
Alquiler
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
3
Ascensor
No
Superficie
84 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
2
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Otras características
  • Carpintería exterior de triple vidrio/metal
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 1.700/mes
Precio del m²
20 €/m²
Desglose de los costes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1975
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Individual, alimentación eléctrica
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante