1/11

Piso de una habitación muy buen estado, tercera planta, Dikigorika, Voula

Voula
€ 390.000
2 habitaciones
65 m²
1 baño
Planta 3
Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 05/08/2024
Descripción

referencia: W-02WLMG

Αν αναζητάτε ελευθερία και εύκολη πρόσβαση σε όλα, τότε αυτό το διαμέρισμα 3ου ορόφου θα μπορούσε να είναι το νέο σπίτι των ονείρων σας! Στο πιο περίοπτο σημείο της Βούλας, αυτό το κλασικό διαμέρισμα βρίσκεται λίγα μόλις βήματα από την τοπική αγορά, έχοντας πλήρη υποδομή για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες λειτουργίας, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παραλία της Βούλας και μόλις 5 λεπτά από το Καβούρι και τη Βουλιαγμένη. τις υπέροχες παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Αυτό το ζεστό διαμέρισμα των 65 τ.μ. αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με εύκολη επιλογή για δεύτερο, σαλόνι, δωμάτιο γραφείου, ξεχωριστό χώρο κουζίνας και ένα μπάνιο. Πλήρως ανακαινισμένο το 2010 και με άμεση ανακαίνιση ολόκληρου του εξωτερικού του κτηρίου, το ακίνητο έχει απαράμιλλη ομορφιά που χρησιμεύει τόσο ως έργο τέχνης όσο και ως ένα θερμό καλωσόρισμα για τον επόμενο ιδιοκτήτη.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης είναι υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.
Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.
Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
3
Plantas del edificio
4
Ascensor
Superficie
65 m²
Habitaciones
2
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
Calefacción
Central, de metano
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 390.000
Precio del m²
6.000 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1968
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Central, de metano
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+8 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante