1/12

Piso de tres habitaciones muy buen estado, primera planta, Centro, Velo

Velo
€ 278.000
5 habitaciones
139 m²
2 baños
Planta 1
No Ascensor
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 21/08/2024
Descripción

referencia: W-02VIFG

Εξαιρετικό διαμέρισμα, με εμβαδόν 139 τ.μ. στον 1ο όροφο, με πανοραμική θέα στο κέντρο της πόλης στο Βέλο Κορινθίας, μόλις 1,5 χιλιόμετρο απόσταση από τη θάλασσα.
Πρόκειται για ένα οικογενειακό κτίριο, κατασκευής το 1980, με 3 διαμπερή οροφοδιαμερίσματα, όπου μπορούν να πωληθούν και μαζί.
Στον προθάλαμο, καθώς και στις κοινόχρηστες σκάλες, έχει τοποθετηθεί μάρμαρο γρανίτης.
Το διαμέρισμα έχει ξύλινο πάτωμα παρκέ, κάτι που δημιουργεί μία μία ζεστή ατμόσφαιρα και θαλπωρή.
Μπαίνοντας από την κυρία είσοδο συναντάμε ένα φωτεινό προθάλαμο, όπου στεγάζεται μία μεγάλη βιβλιοθήκη, συνεχίζουμε στο μεγάλο σαλόνι, το καθιστικό και την τραπεζαρία. Στη συνέχεια τοποθετείται η κουζίνα με τις εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές σε ξεχωριστό δωμάτιο, η οποία συνδέεται με ένα χώρο που έχει διαμορφωθεί σε πλυσταριό και αποθήκη.
Το διαμέρισμα έχει 3 ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες με μεγάλες ντουλάπες και πλούσιους αποθηκευτικούς χώρου, ένα μοντέρνο μπάνιο και ένα W.C. για τους επισκέπτες. Η μία κρεβατοκάμαρα έχει διαμορφωθεί ως χώρος γραφείου.
Το διαμέρισμα λούζεται στο φως όλη μέρα, κάτι που το κάνει πολύ ζεστό και φιλόξενο, ενώ διαθέτει και κλιματιστικά ψύξης - θέρμανσης.
Η προνομιακή του θέση, μόλις 6 χιλιόμετρα απόσταση από το σταθμό του Προααστιακού, το καθιστά ιδανική ευκαιρία για όσους αναζητούν την άνεση και την ηρεμία.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο νομός Κορινθίας βρίσκεται στη βορειοανατολική Πελοπόννησο.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο νομός διαθέτει μία πληθώρα προορισμών ιδανικών για αποδράσεις τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Η Κορινθία χαρακτηρίζεται για τη πλούσια ποικιλομορφία της καθώς συνδυάζει τέλεια τις αποδράσεις στο βουνό, τη φύση, τη θάλασσα ενώ παράλληλα έχει πλούσια ιστορία και πολιτισμό.
Σήμα κατατεθέν του νομού Κορινθίας αποτελεί η Διώρυγα της Κορίνθου ένα εντυπωσιακό έργο από την οποία περνούν κάθε χρόνο από πάνω από 15.000 περίπου πλοία.
Σημαντικές πόλεις του νομού είναι η Κόρινθος, το Λουτράκι,το Ξυλόκαστρο, οι Άγιοι Θεόδωροι και το Κιάτο.
Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση στην Κορινθία είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με τη χρήση αυτοκινήτου μέσω του υπάρχοντος οδικού δικτύου, ενώ βρίσκεται μόλις 84 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και 132 χιλιόμετρα από την Πάτρα. Ακόμα, υπεραστικά λεωφορεία εξυπηρετούν με τακτικότατα δρομολόγια τις περισσότερες περιοχές του νομού και υπάρχει σιδηροδρομική σύνδεση του νομού Κορινθίας με την Αθήνα.
Επενδυτική Δύναμη: Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, με το νομό Κορινθίας να σημειώνει ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση και να γίνονται όλο ένα και πιο ελκυστικός προορισμός για το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι, για τους επενδυτές.
Características
Tipología
Piso | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
1
Plantas del edificio
2
Ascensor
No
Superficie
139 m²
Habitaciones
5
Dormitorios
3
Baños
2
Amueblado
Balcón
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 278.000
Precio del m²
2.000 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1980
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Central, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+9 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante