1/8

Piso de dos habitaciones cuarta planta, Centro, Nea Smyrni

Nea Smyrni
€ 320.000
3 habitaciones
100 m²
1 baño
Planta 4
Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 05/08/2024
Descripción

referencia: W-02WI15

Ανακαλύψτε αυτό το μοναδικό οροφοδιαμέρισμα 99 τ.μ. που συνιστά έναν φιλόξενο και άνετο χώρο, ιδανικό για ένα άτομο, για ζευγάρια, για οικογένειες με παιδιά ή επενδυτές. Βρίσκεται στον 4ο όροφο μιας πενταόροφης πολυκατοικίας με εντυπωσιακή πέτρινη είσοδο, σε μια ήσυχη και ταυτόχρονα στρατηγική γειτονιά της Νέας Σμύρνης, αφού απέχει μόνο 1,3 χλμ. από την κεντρική πλατεία, διακόσια μέτρα από στάση του τραμ και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από καταστήματα, σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικές χαρές και πάρκα. Με εύκολη πρόσβαση σε κεντρικούς δρόμους και μέσα μαζικής μεταφοράς, η μετακίνηση είναι γρήγορη και εύκολη ενώ ταυτόχρονα το ακίνητο προσφέρει άνεση και ηρεμία.
Η κεντρική είσοδος οδηγεί σε ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και μια τραπεζαρία που συνδέεται άψογα με μια φωτεινή κουζίνα, δημιουργώντας ένα τέλειο περιβάλλον για καθημερινή διαβίωση. Φωτεινά μπαλκόνια με μοναδικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά πλημμυρίζουν το καθιστικό με φυσικό φως, ενισχύοντας τη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ένας διακριτικός διάδρομος που ξεκινά απ’ το σαλόνι οδηγεί σε ένα ανεξάρτητο μπάνιο και δύο άνετα υπνοδωμάτια με ξύλινο δάπεδο, κάτι που προσθέτει στη ζεστασιά και τη γοητεία του διαμερίσματος. Τα δύο αυτά δωμάτια εξασφαλίζουν ιδιωτικότητα και ηρεμία για ξεκούραστες νύχτες και ημέρες καθώς και για σκοπούς τηλεργασίας. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει, επίσης, αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, πόρτα ασφαλείας, μία υπόγεια θέση στάθμευσης και μία αποθήκη 4 τ.μ.
Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το εξαιρετικό ακίνητο και να δημιουργήσετε ένα φιλόξενο περιβάλλον που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση
Τοποθεσία: Η Νέα Σμύρνη βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στο πολυσύχναστο κέντρο της Αθήνας και τη θάλασσα, μόλις τρία χιλιόμετρα από σημαντικά αξιοθέατα όπως η πλατεία Συντάγματος, η Ακρόπολη, η Πλάκα και η Μαρίνα Φλοίσβου.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Νέα Σμύρνη είναι μια καταπράσινη, φιλική προς την οικογένεια γειτονιά με πλούσια ιστορική σημασία, που πήρε το όνομά της από την πρώην ελληνική πόλη της Σμύρνης (τώρα λέγεται Izmir) όπου εγκαταστάθηκαν πρόσφυγες τη δεκαετία του 1920. Στην καρδιά της βρίσκεται η ζωντανή, χωρίς αυτοκίνητα πλατεία της Νέας Σμύρνης, η οποία διαθέτει εντυπωσιακά σιντριβάνια, μια ποικιλία καταστημάτων, εστιατορίων, μοντέρνων καφέ και μπαρ που εξυπηρετούν όλες τις ηλικίες, προτιμήσεις και προϋπολογισμούς. Σε κοντινή απόσταση, το εκτεταμένο πάρκο της Νέας Σμύρνης (Άλσος), με τα πεύκα και τα κυπαρίσσια, χρησιμεύει ως μια πράσινη όαση ιδανική για οικογένειες και λάτρεις της γυμναστικής. Επιπλέον, δύο από τους κορυφαίους πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας, η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και η Στέγη Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, όπου στεγάζονται η Εθνική Λυρική Σκηνή και η Εθνική Βιβλιοθήκη, απέχουν μόλις πέντε λεπτά.

Προσβασιμότητα: Η γειτονιά προσφέρει εύκολη και τακτική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης μέσω τραμ, λεωφορείων και μετρό. Το αεροδρόμιο απέχει σαράντα πέντε λεπτά οδικώς, ενώ το λιμάνι του Πειραιά μόλις είκοσι λεπτά.

Επενδυτική Δυναμική: Η Νέα Σμύρνη είναι μια ανανεωμένη και ανερχόμενη περιοχή, έτοιμη για σημαντική αύξηση της αξίας των ακινήτων.
Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
4
Plantas del edificio
5
Ascensor
Superficie
100 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de metano
Otras características
  • Carpintería exterior de vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 320.000
Precio del m²
3.200 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1999
  • Calefacción

    Central, de metano
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+5 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante