Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
1/25
Λογότυπο
Λογότυπο

Casa unifamiliar Μεστών-Νένητων, 821 02, Μαστιχοχώρια, Mastichochoria, Chios

ChiosΜεστών-Νένητων, 821 02, Μαστιχοχώρια
€ 360.000
5+ habitaciones
200 m²
3 baños
No Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 22/08/2024
Descripción

referencia: 1-2034

Κωδικός ακινήτου: 1-2034 - Χίος Μαστιχοχώρια Καλαμωτή ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. σε οικόπεδο 200 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1800 με ενεργειακή κλάση Δ και ανακαινίστηκε το 2018. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, κουφώματα ξύλινα, ντουλάπες, τζάκι, A/C, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 3000 μέτρα απόσταση από πόλη 19000 μέτρα απόσταση από χωριό 50 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 18000 μέτρα - Τιμή: 360.000 € (Κωδικός γραφείου 5982)
Κωδ: 5982
Στην Καλαμωτή πωλείται μονοκατοικία δύο επιπέδων συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. Η αναπαλαίωση πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Ελληνικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου. Η ανακατασκευή διατήρησε ζωντανά τα αυθεντικά στοιχεία περασμένων εποχών, ενώ ο εξωτερικός του χώρος αντικατοπτρίζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του χωριού. Στο ισόγειο επιφάνειας 100 τ.μ. συναντάμε μια πέτρινη σκάλα που οδηγεί στο πρώτο επίπεδο το οποίο αποτελείται από το χώρο υποδοχής, δύο υπνοδωμάτια, την κουζίνα και το μπάνιο. Το μικρότερο υπνοδωμάτιο προσφέρει πρόσβαση σε έναν επιπλέον χώρο γραφείου, ο οποίος με τη σειρά του οδηγεί σε ένα πολύ όμορφο υπαίθριο καθιστικό. Το επίπεδο αυτό έχει επίσης μια ακόμη πέτρινη σκάλα που οδηγεί σε μια μεγάλη βεράντα με καθιστικό και υπέροχη θέα σε όλο το χωριό και τη γύρω περιοχή. Το ισόγειο αποτελείται από ένα μεγάλο χωλ, δύο master υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια και έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο κουζίνας - τραπεζαρίας όπου βρίσκεται μία μεταλλική σκάλα που προσφέρει πρόσβαση στην υπαίθρια βεράντα του επάνω ορόφου. Κάθε επίπεδο διαθέτει από ένα επιβλητικό τζάκι, ενώ υπάρχει επίσης ψύξη - θέρμανση με κλιματισμό. Το ακίνητο έχει πρόσβαση στο πίσω μέρος του σε ένα στενό σοκάκι, χαρακτηριστικό του οδικού δικτύου της περιοχής, το οποίο χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν ως οδός διαφυγής από τους πειρατές. Η κατοικία διαθέτει επίσης εσωτερική πόρτα που χωρίζει τα δύο επίπεδα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα έπιπλα που βρίσκονται μέσα στο ακίνητο, τα οποία είναι ιδιαίτερης αισθητική και αξίας. Πρόκειται για μία μοναδική περίπτωση ακινήτου, κατάλληλο για εκμετάλλευση ως AIRBNB, στο μεσαιωνικό οικισμό της Καλαμωτής, που έχει την σημερινή του μορφή τουλάχιστον από την περίοδο της θαλασσοκρατορίας της Γένοβας. Υπάρχει επίσης, η δυνατότητα εκμετάλλευσης του ακινήτου ως δύο διαφορετικές κατοικίες. Το ακίνητο βρίσκεται μόλις 3 χλμ από τις παραλίες της Κώμης και του Εμπορειού, ενώ το χωριό είναι εξαιρετικά ανερχόμενο τουριστικά καθώς διαθέτει πάσης φύσεως καταστήματα και ταβέρνες με παραδοσιακά χιώτικα εδέσματα.
ΤΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ!
Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες: Μεσιτικό Γραφείο 48 Ώρες, Κουντουριώτου 25, Τηλέφωνα: 22710 21111 και 6932 735503
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
200 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
4
Baños
3
Amueblado
No
Balcón
No
Calefacción
Central, alimentación eléctrica
Otras características
  • Chimenea
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 360.000
Precio del m²
1.800 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Δ

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante