Διάδρομος
Υπνοδωμάτιο
W.C
Άποψη χώρου
Κουζίνα
Άποψη χώρου
1/9
Υπνοδωμάτιο

Piso de una habitación Βότση 24-36, 262 21, Πάτρα, Centro, Patras

PatrasΒότση 24-36, 262 21, Πάτρα
€ 500/mes
2 habitaciones
63 m²
1 baño
Planta 1
No Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 06/08/2024
Descripción

referencia: 1-484

Κωδικός ακινήτου: 1-484 - Πάτρα Πάτρα - Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 63 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1998 με ενεργειακή κλάση Β+ και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, μαρμάρινα πατώματα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, A/C, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 10 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα απόσταση από πόλη 150 μέτρα - Τιμή: 500 €
Κωδικός ακινήτου: 1-484 - Πάτρα Πάτρα - Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ένα όμορφο και πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 1ο όροφο, με συνολική επιφάνεια 63 τ.μ. Αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μια άνετη σαλοκουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο. Η κατασκευή του έγινε το 1998, με ενεργειακή κλάση Β+ και έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση το 2020.

Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, προσφέροντας έτσι άνεση και ζεστασιά στους κρύους μήνες του χειμώνα. Απολαύστε την εκπληκτική θέα στο ανοιχτό ορίζοντα από τα μεγάλα παράθυρα του σπιτιού. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου και τα πατώματα είναι καλυμμένα με όμορφο μάρμαρο, προσδίδοντας ένα αίσθημα πολυτέλειας.

Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με εντοιχισμένες ντουλάπες, A/C και διπλά τζάμια για μεγαλύτερη ηχομόνωση και εξοικονόμηση ενέργειας. Απολαύστε την φυσική φωτεινότητα και την ανοιχτωσιά των χώρων, ενώ η μεγάλη βεράντα 10 τ.μ. είναι ιδανική για να απολαύσετε τον καφέ ή το γεύμα σας.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, αφού βρίσκεται μόλις 300 μέτρα μακριά από τη θάλασσα και 150 μέτρα από την κεντρική πλατεία της πόλης. Απολαύστε όλες τις ανέσεις της πόλης, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε την ηρεμία και τη γαλήνη του σπιτιού σας.

Η τιμή ενοικίασης είναι 500 € το μήνα. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε σε ένα όμορφο και λειτουργικό διαμέρισμα στο κέντρο της Πάτρας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να οργανώσουμε μια ξενάγηση για εσάς.
Características
Tipología
Piso
Contrato
Alquiler
Planta
1
Ascensor
No
Superficie
63 m²
Habitaciones
2
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 500/mes
Precio del m²
8 €/m²
Desglose de los costes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética

Consumo de energia

B+

Descubre otros ángulos del inmueble
+6 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante