Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
W.C
Διάδρομος
1/6
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα

Estudio en alquiler, Centro Histórico, Tesalónica - Centro

Tesalónica - Centro
€ 650/mes
1 habitación
50 m²
1 baño
Planta 5
No Ascensor
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 17/08/2024
Descripción

referencia: 1-245

Κωδικός ακινήτου: 1-245 - Θεσσαλονίκη Δήμος Λαδάδικα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωμένη γκαρσονιέρα/studio στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1974 με ενεργειακή κλάση Ε και διαθέτει απεριόριστη θέα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 650 €
Μοναδική ευκαιρία για διαμονή σε ένα σύγχρονο διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Αυτό το πλήρως ανακαινισμένο και επιπλωμένο διαμέρισμα βρίσκεται στον 5ο όροφο μιας ανακαινισμένης οικοδομής, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση και στυλ.

Αναβαθμισμένοι εσωτερικοί χώροι με προσεγμένη διακόσμηση και υψηλής ποιότητας έπιπλα, δημιουργούν ένα φιλόξενο και μοντέρνο περιβάλλον. Το διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι με άπλετο φυσικό φως, λειτουργική και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθώς και κομψό μπάνιο.

Η τοποθεσία του είναι ιδανική για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την καρδιά της πόλης, με άμεση πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, καφέ και δημόσια μέσα μεταφοράς. Η θέα από τον 5ο όροφο θα σας μαγέψει, ενώ η ήσυχη και ασφαλής γειτονιά εγγυάται μια άνετη και ξέγνοιαστη διαμονή.
Características
Tipología
Estudio | Inmueble de lujo
Contrato
Alquiler
Planta
5
Ascensor
No
Superficie
50 m²
Habitaciones
1
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
Balcón
No
Otras características
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 650/mes
Precio del m²
13 €/m²
Desglose de los costes
Gastos de comunidad
€ 17/mes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética

Consumo de energia

Ε

Descubre otros ángulos del inmueble
+3 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante