Σαλόνι
Κυρίως Χώρος
Σαλόνι
Τραπεζαρία
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Τραπεζαρία
Τραπεζαρία
Τραπεζαρία
Σαλόνι
Σαλόνι
Μπάνιο
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Μπάνιο
Μπάνιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
1/25
Κυρίως Χώρος
Σαλόνι

Piso de tres habitaciones nuevo, planta baja, Magarikari, Timpaki

Timpaki
€ 200.000
4 habitaciones
90 m²
1 baño
Planta B
No Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 08/08/2024
Descripción

referencia: 310816

Σε ένα παραδοσιακό χωριό στο Μαγαρικάρι, δήμου Φαιστού, στη Νότια Κρήτη, αυτό το γοητευτικό πέτρινο σπίτι συνδυάζει άψογα την αυθεντική κρητική αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις. Καθώς μπαίνετε μέσα, σας υποδέχεται ένα φιλόξενο καθιστικό, διακοσμημένο με κομψά κρητικά-ελληνικά έπιπλα που αποπνέουν ζεστασιά και φιλοξενία.
Στα αριστερά της εισόδου βρίσκεται το πρώτο υπνοδωμάτιο, με μια άνετη κουκέτα, ιδανική για παιδιά ή επιπλέον επισκέπτες. Δίπλα σε αυτό, θα βρείτε το δεύτερο υπνοδωμάτιο, που διαθέτει ένα άνετο διπλό κρεβάτι κατασκευασμένο από ξύλο που προέρχεται από παραδοσιακά κρητικά χειριστήρια. Το τρίτο υπνοδωμάτιο, που βρίσκεται δίπλα στο δεύτερο, προσφέρει έναν άλλο γαλήνιο χώρο για χαλάρωση, με το διπλό κρεβάτι του επίσης κατασκευασμένο από ξύλο από παραδοσιακά κρητικά χέρια.
Απέναντι από το τρίτο υπνοδωμάτιο, στο πίσω μέρος του σπιτιού, βρίσκεται η ανοιχτή κουζίνα. Αυτή η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να προετοιμάσετε νόστιμα γεύματα, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τις γεύσεις της Κρήτης από την άνεση του σπιτιού σας.
Απέναντι από το δεύτερο υπνοδωμάτιο, θα βρείτε το μπάνιο, με ντους και πλυντήριο ρούχων.
Το σαλόνι, που βρίσκεται στην είσοδο, είναι ένας ευχάριστος χώρος επιπλωμένος με υπέροχα κρητικά-ελληνικά έπιπλα, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα για να χαλαρώσετε. Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε τη διασκέδαση στην τηλεόραση που είναι εξοπλισμένη με ASTRA.
Κάθε υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό και ιδιωτική τηλεόραση.
Βγείτε έξω για να απολαύσετε τη μαγευτική θέα της κοιλάδας της Μεσσαράς, ένα θέαμα που σας καταπραΰνει και σας χαλαρώνει αμέσως. Αυτό το σπίτι προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, συνδυάζοντας τη γοητεία ενός παραδοσιακού κρητικού σπιτιού με σύγχρονες πινελιές και εγκαταστάσεις, καθιστώντας το ιδανικό καταφύγιο για τη διαμονή σας στη Νότια Κρήτη.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 90 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 1982, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Θέα, Κήπος, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Κουζίνες: 1, Επιφάνεια oικοπέδου: 190 τ.μ., Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ημιτελές, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 12000
Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
90 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
No
Calefacción
Central, alimentación eléctrica
Otras características
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 200.000
Precio del m²
2.222 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1982
  • Estado

    Nuevo / En construcción
  • Calefacción

    Central, alimentación eléctrica
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

GoldenHome Κατάστημα Κρήτης