1/17

Piso de dos habitaciones muy buen estado, primera planta, Kavouri, Vouliagmeni

Vouliagmeni
€ 4.500/mes
3 habitaciones
100 m²
1 baño
Planta 1
Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 19/08/2024
Descripción

referencia: W-02WKU4

Αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην αριστοκρατική περιοχή της Βουλιαγμένης είναι ένα πραγματικό στολίδι με πολυτελή χαρακτηριστικά και ανέσεις. Το διαμέρισμα διαθέτει ένα όμορφα σχεδιασμένο μπάνιο με χαμάμ, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με συσκευές υψηλών προδιαγραφών, ιταλικά έπιπλα σχεδιαστών και ανακαίνιση από διάσημο αρχιτέκτονα, γνωστό για το έργο του στο ξενοδοχείο Grand Bretagne στο κέντρο της Αθήνας.

Σχεδιασμένη για να μιμείται ένα διαμέρισμα πολυτελούς ξενοδοχείου, αυτή η κατοικία αποπνέει κομψότητα και εκλέπτυνση σε κάθε στροφή. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει κλιματισμό με αεραγωγούς για βέλτιστη άνεση, ηλιακό σύστημα θέρμανσης νερού για ενεργειακή απόδοση και σύστημα συναγερμού για πρόσθετη ασφάλεια.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος διαθέτει δάπεδα από σκληρό ξύλο ουδέτερου χρώματος σε όλη την έκταση, αποπνέοντας ζεστασιά και στυλ. Το μπαλκόνι και το μπάνιο διαθέτουν αυθεντικό ξύλινο δάπεδο από ξύλο τικ, προσθέτοντας μια πινελιά μοναδικότητας και πολυτέλειας. Κάθε λεπτομέρεια σε αυτό το διαμέρισμα έχει μελετηθεί προσεκτικά για τη δημιουργία ενός εξαιρετικά πολυτελούς χώρου διαβίωσης.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον Λαιμό, την πιο εκλεκτή περιοχή της Βουλιαγμένης, προσφέρει πλούσιο πράσινο περιβάλλον και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις όμορφες ακτές της χερσονήσου της Βουλιαγμένης. Οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν τις μέρες στην παραλία του Αστήρ, να συμμετάσχουν σε θαλάσσια σπορ στον κοντινό Ναυτικό Όμιλο που απέχει μόλις 350 μέτρα ή απλά να απολαύσουν την εκπληκτική θέα λίγα βήματα μακριά από το νέο τους σπίτι.

Η διαβίωση σε αυτό το διαμέρισμα είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει έναν τρόπο ζωής γεμάτο πολυτέλεια, άνεση και ευκολία σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Αθήνας.

Τοποθεσία: Η Βουλιαγμένη αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τον καλοκαιρινό προορισμό για τους κοσμοπολίτες Ευρωπαίους και την πιο πολυπόθητη τοποθεσία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με τις αμμώδεις παραλίες, τα παραθαλάσσια εστιατόρια, τους πευκόφυτους λόφους, τις πεζοπορικές και ποδηλατικές διαδρομές δίπλα στην παραλία. Απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, και 8 λεπτά με το αυτοκίνητο από την αγορά της Γλυφάδας και από το μοναδικό γήπεδο γκολφ των 18 οπών.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βουλιαγμένη είναι μία από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες στην Ελλάδα για οικιστική επένδυση, με τις βραχώδεις ακτές της, τις αμμώδεις παραλίες και τα πολυτελή ξενοδοχεία όπως το μοναδικό Four Seasons Astir. Η πανέμορφη λίμνη της Βουλιαγμένης και οι παραλίες της, την καθιστούν ιδανική για δραστηριότητες όπως κολύμπι, ιστιοπλοΐα και θαλάσσιο σκι. Εκεί βρίσκεται η Astir Marina με τα μοναδικά καφέ και εστιατόρια στην προκυμαία της. Είναι ιδανικό προάστιο για οικογένειες και για όσους αναζητούν μια ήσυχη, γαλήνια ζωή σε αρμονία με τη φύση.

Προσβασιμότητα: Η Βουλιαγμένη συνδέεται πολύ καλά με το κέντρο της πόλης και την παραλιακή ακτογραμμή με λεωφορεία και απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά. Επίσης απέχει μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Η Βουλιαγμένη ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές ακινήτων εξαιτίας της ανεκτίμητης φυσικής ομορφιάς της, αλλά και της περιορισμένης προσφοράς σε ακίνητα.
Características
Tipología
Piso | Inmueble de lujo
Contrato
Alquiler
Planta
1
Plantas del edificio
3
Ascensor
Superficie
100 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
1
Amueblado
Balcón
Calefacción
Individual
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 4.500/mes
Precio del m²
45 €/m²
Desglose de los costes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1988
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Individual
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+14 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante