1/20

Piso tercera planta, Plaka, Centro histórico de Atenas

Centro histórico de Atenas
€ 4.500/mes
5+ habitaciones
187 m²
2 baños
Planta 3
Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 22/08/2024
Descripción

referencia: W-02WOQZ

Η Εngel & Völkers παρουσιάζει ένα εξαιρετικό ανακαινισμένο διαμέρισμα τρίτου ορόφου, Bauhaus αρχιτεκτονικής, στην περιοχή της Ακρόπολης, δίπλα στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Η συνολική επιφάνεια σε εμβαδόν είναι 187 τ.μ. και έχει το αποκλειστικό πλεονέκτημα να διαθέτει τρία μπαλκόνια με ανοιχτή πανοραμική θέα προς το Ζάππειο - Εθνικό Κήπο και την Ακρόπολη. Το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για κατοικία, γραφείο ή ως επαγγελματικός χώρος.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος διαθέτει ένα μεγάλο χώρο καθιστικού που χωρίζεται σε δύο δωμάτια με ανοιγόμενη ξύλινη πόρτα, ένα μεγάλο χώρο εισόδου, ένα διάδρομο που οδηγεί σε όλα τα δωμάτια, μια ευρύχωρη κουζίνα με μια αποθήκη δίπλα της, έξι ξεχωριστά δωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο.

Τα χαρακτηριστικά του ακινήτου είναι τα ακόλουθα:
-Ασφαλής τοποθεσία, με μεγάλο κύρος δίπλα στο σταθμό του μετρό στην στάση Ακρόπολη
-Άψογα συντηρημένα ξύλινα παρκέ δάπεδα και λευκό μάρμαρο στο μπάνιο
-Ηλεκτρικά παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια
-Αυτόνομη, ηλεκτρική θέρμανση και ψύξη με μονάδες κλιματισμού οροφής VRV στα δύο δωμάτια του καθιστικού, καθώς και τρεις μονάδες κλιματισμού σε τρία άλλα δωμάτια
- Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με σύστημα συναγερμού και διαθέτει μια εντυπωσιακή, ρετρό, ξύλινη πόρτα εισόδου, η οποία διαθέτει ηλεκτρονική κλειδαριά ασφαλείας.
-Το κτίριο είναι πολύ καλά συντηρημένο, ένα από τα πιο εξέχοντα στην περιοχή για την αρχιτεκτονική του και είναι εξοπλισμένο με ένα όμορφο εποχής ασανσέρ με ξύλινη και μεταλλική καμπίνα.
-Χαμηλές μηνιαία κοινόχρηστα για το κτίριο (περίπου 40 ευρώ)
- Οι ενοικιαστές θα έχουν πρόσβαση στην κοινόχρηστη ταράτσα του τελευταίου ορόφου, η οποία προσφέρει εκπληκτική θέα στο Αθηναϊκό τοπίο.

Η γειτονιά της Ακρόπολης είναι μια από τις παλαιότερες και πιο γραφικές συνοικίες της Αθήνας.
Μπορείτε να ανακαλύψετε αρχαίες ρωμαϊκές κατασκευές, τις βυζαντινές εκκλησίες και κτίρια της Οθωμανικής κατοχής που συνδυάζονται με όμορφες νεοκλασικές κατοικίες και γραφικές ταβέρνες, μπουτίκ σχεδιαστών, εστιατόρια και καφετέριες. Επιπλέον, δίπλα στην Ακρόπολη, μπορείτε να χαλαρώσετε στην Πλάκα και τα Αναφιώτικα, που προσθέτουν μια νότα από το Αιγαίο στην καρδιά της Αθήνας. Το διαμέρισμα έχει σε απόσταση λίγων μέτρων, όλους τους βασικούς αρχαιολογικούς χώρους και πολιτιστικούς χώρους, όπως για παράδειγμα το Μουσείο της Ακρόπολης, το Ναό του Ολυμπίου Διός και το Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού. Επιπλέον, η Ακρόπολη έχει στενούς δρόμους χωρίς αυτοκίνητα και είναι η πιο ήρεμη και γοητευτική γειτονιά της Αθήνας. Επίσης, η περιοχή προσφέρει ένα μοναδικό πλεονέκτημα, μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια, μπορείτε να φτάσετε σε άλλες συνοικίες, όπως για παράδειγμα το Κουκάκι, το Μοναστηράκι, το Ψυρρή, το Θησείο, το Σύνταγμα και το Κολωνάκι.
Τέλος, η περιοχή συνδέεται καλά με το μετρό, το τραμ και με τα λεωφορεία με την υπόλοιπη Αθήνα.
Características
Tipología
Piso | Inmueble de lujo
Contrato
Alquiler | Inmueble con ingresos
Planta
3
Plantas del edificio
5
Ascensor
Superficie
187 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
6
Baños
2
Amueblado
No
Balcón
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Exterior
  • Sistema de alarma
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 4.500/mes
Precio del m²
24 €/m²
Desglose de los costes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1993
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+17 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante